Menu Close

Telefoon Reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Heeft je telefoon tijdens het stappen ook een dansje gewaagd? Of ben je in alle enthousiasme in het water gesprongen met jouw telefoon in je zak? Dan ben jij nu waarschijnlijk opzoek naar een telefoon reparatie in Haarlem.  Balen! Bij ThePhoneLab begrijpen we dat je niet te lang met een kapotte telefoon wilt rondlopen. Wij kunnen jouw telefoon reparatie in Haarlem snel en vakkundig uitvoeren, hierdoor hoef jij jouw telefoon nooit lang te missen! Onze specialisten vervangen je gebarsten scherm, jouw leeglopende batterij of jouw slecht werkende connector in 30 minuten met gebruik van originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen! 

Telefoon reparatie Haarlem bij ThePhoneLab

Onze reparatie service is snel en voordelig. Daarnaast biedt ThePhoneLab de beste telefoon reparaties Haarlem tegen de beste reparatieprijzen zeggen we altijd! Dit houdt in dat u vaak binnen 30 minuten klaar bent en jouw telefoon wordt gerepareerd terwijl je even wacht. Kapot scherm waarvan de enige reparatie het glas vervangen is? Je hoeft niet langer een paar weken zonder telefoon te doen, het enige wat wij nodig hebben is een klein momentje van je tijd. De reparatie van jouw telefoon is binnen no time geregeld, op alle originele onderdelen van de reparatie zit zelfs levenslange garantie. Zo weet je zeker dat jouw telefoon repair van goede kwaliteit is!

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw telefoon

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar Telefoon reparatie in Haarlem

Als Jouw telefoon niet naar behoren werkt is het in sommige gevallen moeilijk te achterhalen hoe dat probleem ontstaat. Bij ThePhoneLab in Haarlem checken we jouw telefoon tijdens een gratis diagnose. Bij een diagnose wordt de gehele telefoon gecheckt op fouten. Na de diagnose overlegt de specialist samen met jou wat er aan de hand is en wat er tegen gedaan kan worden. In de meeste gevallen gaat het hier om een reparatie, de keuze is natuurlijk aan jou of je de telefoon wil repareren. Geniet tijdens de telefoon reparatie in Haarlem van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde telefoon.

telefoon reparatie Haarlem

Waarom ThePhoneLab voor mijn telefoon reparatie Haarlem?

Twijfel je nog waar je jouw telefoon reparatie in Haarlem wilt laten uitvoeren? Hier is waarom je voor ThePhoneLab moet kiezen:

  • Wij werken met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen, van o.a. Apple, Huawei, OnePlus, Samsung en nog veel meer!
  • Je hebt altijd levenslange garantie op de uitgevoerde reparatie
  • Onze reparatie service is snel en voordelig. Dit houdt in dat de telefoon reparatie vaak binnen 30 minuten is uitgevoerd
  • No cure? No pay!
  • Liever de deur niet uit? Dan kunt u altijd gebruik maken van onze Haal & Breng Service of onze Opstuur Service

Hebben de bovenstaande punten jou ervan overtuig om jouw telefoon reparatie in Haarlem uit te laten voeren door ThePhoneLab? Maak dan via onze website een afspraak of loop bij ons naar binnen, houd er bij het laatste wel rekening mee dat je wellicht even moet  wachten.

Telefoon reparatie Haarlem
De beste telefoon reparatie in Haarlem

Garantie op je telefoon reparatie

Het is natuurlijk fijn dat we je telefoon snel en met de juiste onderdelen kunnen repareren, maar dat is niet alles. Bij ThePhoneLab bieden we ook nog eens levenslange garantie op het vervangen onderdeel. Zo kun je verzekerd zijn van de beste telefoon reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je tablet kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor het vervangen van je batterij. Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor reparaties van Apple, Samsung, OnePlus, LG, Huawei, Sony. We hopen je snel te zien in één van onze ThePhoneLab vestigingen.