Menu Close

Telefoon reparatie Den Haag

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving 070 221 1700
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Ben jij opzoek naar een telefoon reparatie in Den Haag voor jouw OnePlus, Samsung, Oppo, Huawei of Xiaomi toestel? Bij ThePhoneLab hebben bij wij 40 getrainde specialisten, die klaar staan om jouw telefoon in Den Haag snel en vakkundig te repareren. Een scherm reparatie, camera reparatie of het vervangen van je batterij, geen telefoon reparatie is onze specialisten in Den Haag te gek.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende telefoons:

OnePlus en OPPO reparaties in Den Haag

Wij zijn geautoriseerd reparatie partner van zowel OPPO als OnePlus. Dit houdt in dat wij jouw OnePlus of OPPO telefoon uitsluitend met originele onderdelen repareren en jij je fabrieksgarantie behoudt. Onze specialisten worden opgeleid door OnePlus een OPPO zelf, je kunt er dus vanuit gaan dat je telefoon reparatie in Den Haag voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Ook betaal je bij ons nooit te veel voor een OnePlus reparatie of een OPPO reparatie in Den Haag. Omdat wij de prijzen van OnePlus en OPPO overnemen kun je ervan uitgaan dat je de beste prijs betaalt voor officiële onderdelen en geautoriseerde reparaties.

Een vakkundige en snelle Samsung reparatie in Den Haag

Laadt je Samsung niet meer op? Of is het scherm van je telefoon gebarsten? Bij ThePhoneLab kunnen de meeste Samsung reparaties door onze specialisten binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Daarnaast repareren wij jouw Samsung met originele onderdelen en heb jij levenslange garantie op het vervangen onderdeel.

Telefoon reparatie in Den Haag nodig? Kies voor ThePhoneLab. Een voordeel aan ThePhoneLab is dat je nooit voor verrassingen komt te staan. Terwijl jij een afspraak maakt, weet jij al wat jouw reparatie gaat kosten. Daarbij krijg jij standaard levenslange garantie op het vervangen onderdeel tijdens een telefoon reparatie in Den Haag.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw telefoon?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Afspraak maken

Van diagnose naar telefoon reparatie in Den Haag

Kom langs bij ThePhoneLab Den Haag voor een gratis diagnose. Tijdens dit grondige onderzoek kijkt een specialist naar wat er met je telefoon aan de hand is. Na de diagnose deelt de specialist zijn of haar bevindingen met je, waarna jij zelf beslist of jij overgaat tot een telefoon reparatie of niet. In de meeste gevallen is jouw telefoon reparatie in Den Haag binnen 30 minuten uitgevoerd. Loop in deze tijd lekker een rondje door de mooie stad of wacht in onze winkel.

Telefoon reparatie service bij ThePhoneLab in Den Haag

Heb je even geen tijd om langs te komen voor een telefoon reparatie in Den Haag? Geen probleem! Wij hebben voor jou onze Haal & Breng service. Je telefoon wordt op een locatie naar wens opgehaald, waarna deze wordt gerepareerd en vervolgens bij jou weer wordt afgeleverd. Easy!

Natuurlijk ben je ook altijd welkom in een van onze winkels, zoals die in Den Haag. Maak hier een afspraak of kom binnenlopen wanneer je wilt. Het is wel belangrijk om te weten dat klanten met een afspraak voorrang hebben op klanten zonder afspraak. Bij ThePhoneLab Den Haag voeren wij ook gratis APK’tjes uit, waarbij onze specialisten je iPhone grondig reinigen en alle functies checken.

Het gratis APK’tje

Bekijk in onderstaande video wat er wordt gedaan tijdens een gratis APK’tkje.

Garantie op je telefoon reparatie

Wij zijn zeker van onze zaak bij ThePhoneLab. Wij werken namelijk met gecertificeerde specialisten en gebruiken de hoogste kwaliteit originele onderdelen voor je telefoon reparatie in Den Haag. Daarom krijg je van ons levenslange garantie op het vervangen onderdeel. Val,- stoot-, druk- of waterschade is uitgesloten van deze garantieregeling.

Telefoon reparaties en overige reparaties bij ThePhoneLab in Den Haag

Naast onze OnePlus, OPPO en Samsung reparaties in Den Haag, voeren wij ook Apple (iPhone, iPad & Macbook), Huawei, Xiaomi, Google, Sony en LG reparaties uit. Bekijk hier ons hele aanbod.

Kom snel langs voor een telefoon reparatie in Den Haag

Selecteer je telefoon