Telefoon reparatie Alkmaar

Heb je je telefoon laten vallen en is hij nu stuk? Het overkomt iedereen wel eens helaas. Gelukkig kun je bij ThePhoneLab in Alkmaar altijd snel terecht en kunnen wij in de meeste gevallen jou telefoon in 30 minuten repareren! Naast het repareren van een gebroken scherm vervangen wij ook batterijen, fixen wij jou audio problemen, kan je bij ons terecht voor het kopen van een refurbished toestel en nog veel meer. Nieuwsgierig naar alle diensten die wij aanbieden? Neem dan een kijkje op de reparatie pagina.

ThePhoneLab - Alkmaar

Alkmaar, Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving
072 220 51 89

Alkmaar

Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving
072 220 51 89

Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00 Dinsdag: 10:00 - 18:00 Woensdag: 10:00 - 18:00 Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00 Zaterdag: 10:00 - 17:00 Zondag: 12:00 - 17:00

Voor welke telefoon zoek je een reparatie?

Benieuwd naar de prijs voor jouw smartphone reparatie in Alkmaar?

Bekijk alle reparaties en prijzen

 

Vakkundige telefoon reparatie Alkmaar

Opzoek naar een snelle maar vooral vakkundige telefoon reparatie service in Alkmaar? Zoek niet verder. Naast de super snelle service kun je van ThePhoneLab Alkmaar ook de hoogste kwaliteit verwachten. Al onze reparateurs in Alkmaar zijn opgeleid aan ThePhoneLab Academy en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes. Zij checken iedere smartphone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Wij maken (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogst haalbare alternatieve oplossing.

Er is niks vervelender dan je lieftallige smartphone inleveren ter reparatie en achteraf horen dat de kosten zo hoog zijn dat je net zo goed een nieuw toestel had kunnen aanschaffen. Bij ThePhoneLab weet je de prijs al voordat je je smartphone langs brengt want hier op de website kan je meteen de prijs bekijken. Voorafgaand aan de smartphone reparatie onderzoeken de specialisten de telefoon grondig om andere defecten in het toestel uit te sluiten, zo kom je achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. Op onze telefoon reparaties in Alkmaar zit 6 maanden garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat jouw smartphone aan de hand van de hoogste kwaliteit eisen wordt gerepareerd.

Afspraak maken voor een smartphone reparatie in Alkmaar?

Bij ThePhoneLab Alkmaar is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, je bent in dat geval alleen niet altijd verzekerd van onze super snelle service. Daarom adviseren wij om via onze website gemakkelijk een afspraak te maken, op deze manier kunnen wij de tijd die bij de desbetreffende smartphone reparatie staat realiseren en sta je binnen no time weer buiten met een gerepareerde telefoon. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je telefoon is klaar terwijl je wacht!

Haal & Breng service in Alkmaar

Heb je geen tijd om langs te komen maar is je smartphone wel aan een reparatie toe? Hier hebben wij een oplossing voor bedacht. Plan online een Haal & Breng service in voor de desbetreffende GSM reparatie op vestiging Alkmaar. Wij komen je telefoon dan thuis of op kantoor in Alkmaar ophalen. Na een diagnose van de telefoon repareren we het toestel en brengen we deze weer naar je toe, dit allemaal in 1 dag. Klinkt heel makkelijk en dat is het ook! Je hoeft alleen maar de smartphone reparatie aan te melden op onze website, hier geef je aan wat voor type telefoon je hebt en welke reparatie er uitgevoerd moet worden. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. Zo is een telefoon reparatie bij ThePhoneLab in Alkmaar eenvoudig en snel! 

GSM reparatie Alkmaar

GSM reparatie nodig in omgeving Alkmaar? Wij staan 7 dagen in de week voor je klaar in onze nieuwe vestiging op de Kennemerstraatweg!

ThePhoneLab - Alkmaar

Alkmaar, Kennemerstraatweg 104, 1815LC

Routebeschrijving
072 220 51 89

Heb je vragen over een smartphone reparatie in Alkmaar? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag met al je vragen en opmerkingen.