Menu Close

Telefoon reparatie Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Heb je je telefoon laten vallen en is hij nu stuk? Het overkomt iedereen wel eens helaas. Gelukkig kun je bij ThePhoneLab in Alkmaar altijd snel terecht en kunnen wij in de meeste gevallen jou telefoon in 30 minuten repareren! Naast het repareren van een gebroken scherm vervangen wij ook batterijen, fixen wij jou audio problemen, kan je bij ons terecht voor het kopen van een refurbished toestel en nog veel meer. Ook is ons filiaal in Alkmaar goed te bereiken met de auto. Nieuwsgierig naar alle diensten die wij aanbieden? Neem dan een kijkje op de reparatie pagina.

Benieuwd naar de prijs voor jouw smartphone reparatie in Alkmaar?

Bekijk alle reparaties en prijzen

Telefoon reparatie bij ThePhoneLab

Opzoek naar een snelle maar vooral vakkundige telefoon reparatie service in Alkmaar? Zoek niet verder. Naast de super snelle service kun je van ThePhoneLab Alkmaar ook de hoogste kwaliteit verwachten. Al onze reparateurs in Alkmaar zijn opgeleid aan ThePhoneLab Academy en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste snufjes. Zij checken iedere smartphone grondig en gaan vervolgens zorgvuldig te werk. Wij maken (vrijwel) altijd gebruik van originele onderdelen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte én gebruiken we de hoogst haalbare alternatieve oplossing.

Er is niks vervelender dan je lieftallige smartphone inleveren ter reparatie en achteraf horen dat de kosten zo hoog zijn dat je net zo goed een nieuw toestel had kunnen aanschaffen. Bij ThePhoneLab weet je de prijs al voordat je je smartphone langs brengt want hier op de website kan je meteen de prijs bekijken. Voorafgaand aan de smartphone reparatie onderzoeken de specialisten de telefoon grondig om andere defecten in het toestel uit te sluiten, zo kom je achteraf nooit voor onverwachte kosten te staan. Op onze telefoon reparaties in Alkmaar zit levenslange garantie op de door ThePhoneLab vervangen onderdelen. Zo kun je er altijd op vertrouwen dat jouw smartphone aan de hand van de hoogste kwaliteit eisen wordt gerepareerd.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw telefoon

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar telefoon reparatie in Alkmaar

Geen idee wat er aan de hand is met jouw telefoon? Kom langs bij ThePhoneLab in Alkmaar voor een gratis diagnose. Onze specialisten in Alkmaar checken jouw telefoon op alle functies. Samen met jouw overleggen ze wat er aan de hand is en wat je eventuele opties zijn. De meeste reparaties kunnen binnen 30 minuten uitgevoerd worden. Terwijl je wacht kun je genieten van een heerlijk bakje koffie.

telefoon reparatie alkmaar

Garantie op telefoon reparatie Alkmaar

Bij ThePhoneLab in Alkmaar bieden we de beste prijs en kwaliteit, maar daarnaast bieden we ook nog eens levenslange garantie op onze reparaties. Zo weet je zeker dat je de service en kwaliteit krijgt die hoort bij ThePhoneLab. Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

Afspraak maken voor een smartphone reparatie in Alkmaar?

Bij ThePhoneLab Alkmaar is het mogelijk om zonder afspraak binnen te lopen, je bent in dat geval alleen niet altijd verzekerd van onze super snelle service. Daarom adviseren wij om via onze website gemakkelijk een afspraak te maken, op deze manier kunnen wij de tijd die bij de desbetreffende smartphone reparatie staat realiseren en sta je binnen no time weer buiten met een gerepareerde telefoon. Blijf niet langer met je gebroken scherm, kapotte accu of waterschade rondlopen. Je telefoon is klaar terwijl je wacht!