Menu Close

iPhone Reparatie Nieuwegein

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

De beste iPhone reparatie nabij Nieuwegein

Heb je een iPhone die niet goed of helemaal niet meer werkt? Dan zal er wellicht een iPhone reparatie nodig zijn. Het is erg vervelend als je iPhone kapot is of slecht functioneert. Daarom is het altijd fijn om een winkel in de buurt te hebben die jouw iPhone kan repareren. Als je je iPhone in de buurt van Nieuwegein wil laten repareren, kun je terecht bij ThePhoneLab in Utrecht. Door onze snelle en professionele service sta jij voor je het weet weer buiten met een gerepareerde iPhone.

Snelle iPhone reparatie service

ThePhoneLab gelooft in snelle reparaties tegen scherpe prijzen. Is je iPhone scherm gebroken, is de accu kapot of heeft je iPhone waterschade? In de meeste gevallen kunnen wij dit binnen 30 minuten voor je oplossen. Het toestel is klaar terwijl je wacht. Drink een kopje koffie of thee, lees een tijdschrift en binnen een half uur sta je weer buiten.

Deze mini reparaties, maar ook grote reparaties, worden altijd uitgevoerd met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Je weet daarom dat je voor kwaliteit kiest. Bovendien ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zo zeker zijn wij de kwaliteit van onze iPhone reparaties.

 

Plan jouw iPhone reparatie bij ThePhoneLab

 

Bij onze vestiging in Utrecht kun je terecht voor de volgende iPhone reparaties:

iPhone XR reparatie
iPhone X reparatie
iPhone 8 reparatie
iPhone 8 Plus reparatie
iPhone 7 reparatie
iPhone 7 Plus reparatie
iPhone 6 reparatie
iPhone 6 Plus reparatie
iPhone 6S reparatie
iPhone 6S Plus reparatie
iPhone 5S / iPhone SE reparatie
iPhone 5C reparatie
iPhone 5 reparatie
iPhone 4 / iPhone 4S reparatie

 

Plan je iPhone reparatie in de buurt van Nieuwegein

Het maken van een iPhone reparatie afspraak in de buurt van Nieuwegein hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Je kunt eenvoudig een afspraak inplannen op onze website. Geef aan wat voor type iPhone je hebt, wat voor reparatie er nodig is, kies het voor jou geschikte moment en laat je gegevens achter. Weet je nog niet wat er precies mis is met je Apple iPhone? Kies dan voor een diagnose reparatie. Onze reparatie specialisten bekijken grondig jouw toestel en kunnen deze vervolgens repareren. Geen afspraak gemaakt? Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons binnen te lopen. We kunnen dan alleen niet onze 30 minuten service garanderen. Om die reden raden wij aan om een afspraak te maken.

 

iPhone reparatie Nieuwegein van ThePhoneLab 

Heb je een ander Apple reparatie product dat je graag wilt laten repareren? Wij voeren ook je iPad reparatie uit, zoals voor de modellen iPad mini, iPad Air en iPad Pro. Ook als je op zoek bent naar een reparatie voor een ander merk smartphone in Nieuwegein kunnen wij dit voor je uitvoeren. Wij kunnen onder andere je Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7, Sony Xperia Z2 of LG G6 repareren. Of het nou gaat om een grote of mini reparatie, bij ThePhoneLab ben je aan het juiste adres!