Menu Close

Je iPhone start niet op terwijl je net weg wilt gaan. Superfrustrerend! We gebruiken onze telefoon veel in het dagelijks leven; dit maakt bijvoorbeeld reizen veel makkelijker. We leggen jou uit in deze blog uit wat je kunt doen als een iPhone niet opstart zodat je snel weer onderweg bent. We gaan hierbij in op de volgende punten:

  • iPhone blijft hangen bij opstarten
  • iPhone herstellen via iTunes
  • iPhone laadt niet op
  • iPhone zwart scherm

 

iPhone blijft hangen bij opstarten

Je iPhone start niet op terwijl het Apple logo de hele tijd in het beeld staat. Grote kans dat jouw iPhone vast zit in een bootloop. Dit betekent dat jouw iPhone blijft hangen bij opstarten. Vaak treedt een bootloop op bij hardware problemen, denk hierbij aan waterschade of een kapotte batterij. Weet jij nou zeker dat je niks geks hebt gedaan met je iPhone? Waarschijnlijk heeft jouw iPhone softwareproblemen. Softwareproblemen kunnen in de meeste gevallen verholpen worden. Je kan bijvoorbeeld je iPhone herstellen via een Apple computer of via iTunes.

iPhone herstellen via iTunes lukt niet

iPhone herstellen via iTunes lukt niet? Helemaal niet gek, het kan soms best ingewikkeld zijn helemaal als jouw iPhone niet meer wil opstarten. Daarom leggen we je in deze blog uit hoe je via iTunes jouw iPhone terug naar fabrieksinstellingen kan zetten.

iPhone laadt niet op

Een andere reden waarom jouw iPhone niet opstart kan een oplaadprobleem zijn. Het kan zo zijn dat jouw iPhone niet meer wil opladen, maar hoe kan dit? Verschillende redenen zijn: Stroomtoevoer, stof in de oplaadpoort, gebruik van een onjuist gecertificeerde oplader of een kapotte batterij. Wil je meer weten over oplaadproblemen bij een iPhone? Lees dan onze blog over: iPhone laadt niet op.

iPhone zwart scherm

Een veel voorkomend probleem is ook dat je iPhone een zwart scherm toont en dat het helemaal niets doet. In veel gevallen is hier weinig aan te doen, behalve het scherm vervangen. Wil je er toch meer over weten? We hebben hier een blog over geschreven, je leest hem hier.

Opstartprobleem oplossen? Kom langs voor een diagnose

Nog steeds hetzelfde probleem: je iPhone start niet op? Waarschijnlijk heeft jouw iPhone interne problemen. Dit betekent vaak dat er iets gerepareerd moet worden. Omdat dit moeilijk met het blote oog te zien is raden wij aan om naar een specialist te gaan (bijvoorbeeld ThePhoneLab – kijk hier voor een vestiging bij jou in de buurt). Bij ThePhoneLab doen wij een diagnose om te achterhalen waarom jouw iPhone niet meer opstart. Een diagnose is altijd gratis. Hierna ben je niet verplicht om over te gaan op reparatie, maar dat kan natuurlijk wel! Wij kunnen in de meeste gevallen het opstartprobleem oplossen.