Menu Close
Samsung S4 Waterschade reparatie
Kosten 30
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S4 Waterschade reparatie

Kosten 30,00
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S4 waterschade schoonmaak

Helaas overkomt het de meeste van ons wel een keer, we letten even niet op en onze Samsung S4 ligt in het water! Samsung S4 waterschade is heel vervelend maar als je er snel bij bent kan waterschade gewoon gefixt worden voor je. Vier dagen lang je Samsung S4 met waterschade in een bak met rijst laten zitten heeft meestal geen zin. Breng dan ook je Samsung langs bij ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem of Utrecht voor een Samsung S4 waterschade schoonmaak.

Stappenplan bij Samsung S4 waterschade schoonmaak

Is je telefoon in het water gevallen? Wat vervelend! Kom je Samsung met waterschade zo snel mogelijk langsbrengen bij één van de vestigingen van ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Onze ThePhoneLab winkels gaan snel voor je aan de slag waardoor de waterschade in je Samsung beperkt blijft.

Als eerste is het belangrijk dat we je Samsung met waterschade zo snel mogelijk openmaken. Hierdoor zien wel gelijk waar het water én hoeveel water er in je telefoon is verspreid. We verwijderen onderdeel voor onderdeel. Hierna verwijderen we nog eventuele aanwezige vocht die in je Samsung is achterbleven.

De volgende stap bij Samsung S4 waterschade


Nadat alle onderdelen uit je Samsung met waterschade zijn verwijderd gaan we het moederbord schoonmaken. We maken het moederbord van je Samsung S4 schoon met het middel isopropyl in een ultrasonische cleaner. Hierdoor wordt al het aanwezige water dat er op zit binnen ogenblikken verwijderd.

Defecte onderdelen verwisselen voor nieuwe onderdelen


Bij de Samsung S4 waterschade schoonmaak lopen we alle Samsung onderdelen na op defecten. In de meeste gevallen moeten we wat onderdelen verwisselen voor nieuwe originele onderdelen van Samsung. Het kan ook wel eens gebeuren dat bij waterschade water onder het scherm is gekomen. Het scherm vervangen is dan ook een noodzaak bij de Samsung S4 waterschade schoonmaak.

Maak nu een afspraak voor je Samsung S4 waterschade schoonmaak


Heb jij de pech gehad dat je Samsung in het water is gevallen? Of is je telefoon in contact gekomen met andere vloeistoffen. Maak NU een afspraak. Hoe sneller we je kunnen helpen, hoe beperkter de schade in je Samsung S4 is en hoe goedkoper de reparatie voor jou uitvalt. Is het niet mogelijk dat jij naar onze winkels komt? Geen probleem, we hebben ook een Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Hierbij plan je een afspraak in en wordt je telefoon met waterschade op jouw huisadres of kantooradres opgehaald. Na de service Samsung S4 waterschade schoonmaak brengen we je Samsung gerepareerd weer terug. Zo gemakkelijk kan het zijn!

Samsung modellen voor de waterschade schoonmaak


Wij bieden de volgende Samsung reparaties aan:
Samsung S9 Plus reparatie
Samsung S9 reparatie
Samsung S8 reparatie
Samsung Note 8 reparatie
Samsung S8 Plus reparatie
Samsung S7 reparatie
Samsung S7 Edge reparatie
Samsung S6 reparatie
Samsung S6 Edge reparatie
Samsung Note 4 reparatie
Samsung A3 (2015) reparatie
Samsung A3 (2016) reparatie
Samsung A3 (2017) reparatie
Samsung A5 (2016) reparatie
Samsung A5 (2017) reparatie
Samsung A6 (2018) reparatie
Samsung A8 (2018) reparatie
Samsung J7 (2017) reparatie
Samsung J7 (2016) reparatie
Samsung J3 (2017) reparatie
Samsung J3 (2016) reparatie
Samsung J5 (2017) reparatie
Samsung J5 (2016) reparatie
Samsung S4 Mini reparatie
Samsung S4 reparatie
Samsung S5 Mini reparatie
Samsung S5 reparatie
Samsung S5 Neo reparatie

Service van ThePhoneLab


Heb je vragen over onze Samsung S4 waterschade schoonmaak, neem dan contact met ons op. Bekijk ook vooral onze tips over wat je moet doen als je Samsung in het water is gevallen. Naast de Samsung S4 waterschade reparatie kun je ook terecht bij ThePhoneLab voor andere Samsung reparaties. We verlenen ook de diensten OnePlus reparatie, HTC reparatie en Apple reparatie. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem of vestiging Utrecht.