Menu Close

Samsung reparatie in Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Is jouw Samsung scherm toe aan reparatie? Laat de doktoren van ThePhoneLab er naar kijken. Een Samsung reparatie Haarlem is super voordelig. Daarnaast is je Samsung telefoon meestal al binnen 30 minuten gerepareerd. Mobiele telefoons hebben nog wel is de neiging om te vallen. Je haalt de telefoon uit je zak maar hij glijdt per ongeluk uit je handen. Het overkomt ons allemaal wel eens. Sommige Samsung telefoons overleven het, andere liggen gelijk in meerdere stukken. De telefoons die zijn gevallen, maar wel heel lijken, ervaren nog wel eens problemen en daar wil ThePhoneLab jou mee helpen. Een Samsung reparatie in Haarlem is niet altijd het gevolg van een eigen fout. Technische problemen kunnen ook voorkomen en zorgen voor het slecht functioneren van jouw Samsung toestel. De gemiddelde smartphone gebruiker zit meer dan 3 uur op zijn smartphone, dan is het wel fijn als jouw toestel het goed doet!

Verschillende soorten Samsung reparaties

ThePhoneLab kan verschillende soorten Samsung reparaties uitvoeren. Zo kan het natuurlijk voorkomen dat het scherm niet meer werkt. Als je merkt dat de functionaliteit van je scherm terugloopt of je dode pixels hebt, dan is het tijd voor een scherm reparatie voor je Samsung smartphone. De Samsung reparatie in Haarlem voeren we het liefst zo snel mogelijk uit. Hierdoor voorkomen we dat je smartphone zwaardere schade oploopt, waardoor de reparatiekosten ook duurder worden.

Naast een Samsung reparatie in Haarlem voor je scherm voeren we ook de waterschade reparatie in Haarlem vaak uit. Samsung in de wc laten vallen of in je buitenzak van je regenjas gestopt? Dan is de kans groot dat je Samsung smartphone daar niet blij van wordt. Waterschade is erg vervelend omdat elektronica nu eenmaal niet gemaakt is om tegen water te kunnen. Wij zullen je telefoon grondig reinigen, waarna we de verschillende functies van jouw telefoon testen en updaten.

Ook Samsung batterijen kunnen voor overlast zorgen. Valt jouw batterij bij 20% of 30% al uit? Dan is het tijd om je batterij te vervangen. Bij de meeste Samsung smartphones loopt de kwaliteit van een batterij na twee jaar intensief gebruik terug. We raden dan ook aan om je batterij elke twee jaar te vervangen. Plan jouw Samsung reparatie in Haarlem vandaag nog in!

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een Samsung reparatie voor de volgende modellen:

Zelf Onderzoeken wat er mis is met jouw Samsung?

lees deze blogs voor meer info:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar Samsung reparatie in Haarlem

Heb je geen idee wat er met jouw Samsung aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Een diagnose houdt in dat een van onze specialisten checkt wat er met jouw Samsung aan de hand is. Zodra het probleem is vastgesteld ligt de keuze bij jou of je de Samsung wil repareren. In de meeste gevallen sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde Samsung. Tijdens het wachten kan je genieten van een heerlijke bakje koffie.

beste service

Garantie op jouw Samsung na reparatie

We kunnen je Samsung snel repareren maar dat is niet de enige service die we bieden. Omdat het natuurlijk super vervelend zou zijn als het zelfde onderdeel weer defect gaat, bieden wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zo kun je verzekerd zijn van de beste Samsung reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab. Ook bieden wij een No cure, no pay service aan. Deze service houdt in dat wanneer wij jouw Samsung niet kunnen repareren er ook geen kosten aan zijn verbonden.

Reparaties bij ThePhoneLab

Voor een Samsung reparatie in Haarlem kun je terecht bij ThePhoneLab. Kom langs in ons filiaal op de grote houtstraat 162 of plan een afspraak online. Onze specialisten fixen jouw Samsung in de meeste gevallen binnen 30 minuten. Daarnaast kun je ook altijd bij ThePhoneLab terecht voor een Iphone reparatie, Sony reparatie, iPad reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie.