Samsung reparatie in Haarlem

ThePhoneLab - Haarlem - Centrum

Haarlem - Centrum, Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85

Haarlem - Centrum

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-20:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Kies voor een snelle Samsung reparatie in Haarlem

Is jouw Samsung scherm toe aan reparatie? Laat de doktoren van ThePhoneLab er naar kijken. Een Samsung reparatie Haarlem is super voordelig. Daarnaast is je Samsung telefoon meestal al binnen 30 minuten gerepareerd. Mobiele telefoons hebben nog wel is de neiging om te vallen. Je haalt de telefoon uit je zak maar hij glijdt per ongeluk uit je handen. Het overkomt ons allemaal wel eens. Sommige Samsung telefoons overleven het, andere liggen gelijk in meerdere stukken. De telefoons die zijn gevallen, maar wel heel lijken, ervaren nog wel eens problemen en daar wil ThePhoneLab jou mee helpen. Een Samsung reparatie in Haarlem is niet altijd het gevolg van een eigen fout. Technische problemen kunnen ook voorkomen en zorgen voor het slecht functioneren van jouw Samsung toestel. De gemiddelde smartphone gebruiker zit meer dan 3 uur op zijn smartphone, dan is het wel fijn als jouw toestel het goed doet!

 

De beste service bij ThePhoneLab

Van ThePhoneLab kan je het een en ander verwachten qua Samsung reparatie in Haarlem. Zo is onze reparatie service een van de best geprijsde deals die je kunt krijgen. Of het nu gaat om de gehele mobiel reparatie, scherm reparatie of een andere reparatie service ThePhoneLab heeft 3 pijlers waar je altijd vanuit kunt gaan. Zo maken wij altijd gebruik van originele onderdelen bij een Samsung reparatie Haarlem. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van de onderdelen dat je er 6 maanden garantie bij krijgt. De tweede pijler van ThePhoneLab is waar voor je geld. Er zijn veel verschillende aanbieders met fluctuerende prijzen. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk. Als laatste pijler zorgen wij ervoor dat de meest voorkomende reparaties binnen 30 minuten klaar zijn. Voordat je boodschappen hebt gedaan bij de AH op de hoek ligt je Samsung galaxy S7 of een van de verwante modellen gerepareerd voor je klaar.

 

Verschillende soorten reparaties

ThePhoneLab kan verschillende soorten Samsung reparaties uitvoeren. Zo kan het natuurlijk voorkomen dat het scherm niet meer werkt. Als je merkt dat de functionaliteit van je scherm terugloopt of je dode pixels hebt, dan is het tijd voor een scherm reparatie voor je Samsung smartphone. De Samsung reparatie in Haarlem voeren we het liefst zo snel mogelijk uit. Hierdoor voorkomen we dat je smartphone zwaardere schade oploopt, waardoor de reparatiekosten ook duurder worden.

Naast een Samsung reparatie in Haarlem voor je scherm voeren we ook de waterschade reparatie in Haarlem vaak uit. Samsung in de wc laten vallen of in je buitenzak van je regenjas gestopt? Dan is de kans groot dat je Samsung smartphone daar niet blij van wordt. Waterschade is erg vervelend omdat elektronica nu eenmaal niet gemaakt is om tegen water te kunnen. Wij zullen je telefoon grondig reinigen, waarna we de verschillende functies van jouw telefoon testen en updaten.

 

Ook Samsung batterijen kunnen voor overlast zorgen. Valt jouw batterij bij 20% of 30% al uit? Dan is het tijd om je batterij te vervangen. Bij de meeste Samsung smartphones loopt de kwaliteit van een batterij na twee jaar intensief gebruik terug. We raden dan ook aan om je batterij elke twee jaar te vervangen. Plan jouw Samsung reparatie in Haarlem vandaag nog in!

 

De beste service bij ThePhoneLab

ThePhoneLab staat bekend om zijn hoge kwaliteit reparaties en goede klantenservice. Hier zijn wij super trots op. Onze reparatie service is ook nog eens vliegensvlug. Zo kost het je nooit veel tijd. Wij doen niet alleen aan Samsung reparatie maar ook aan iPad reparatie, iPhone reparatie of een reparatie van een andere Android smartphones. Heb je geen tijd om langs te komen? De Haal & Breng service van de ThePhoneLab is dan heel handig. Wij komen je kapotte Samsung apparaat ophalen op locatie, na reparatie in Haarlem brengen we je toestel weer terug.