Menu Close

Samsung Reparatie Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Heb je je Samsung toestel laten vallen? Het kan de beste overkomen. Bij ThePhoneLab in Alkmaar repareren we je Samsung binnen 30 minuten. Een Samsung reparatie in Alkmaar inplannen gaat makkelijk én snel via onze website. Hierbij zie je ook gelijk welke prijs we rekenen voor de reparatie. Kunnen we je scherm vervangen of je batterij? Of heb je geen idee wat er aan de hand is met je Samsung telefoon? Kies dan voor een diagnose: hierbij gaan onze Samsung specialisten op zoek naar het probleem, waarna je te horen krijgt wat het probleem is en wat de kosten hiervoor zijn. 

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een Samsung reparatie voor de volgende modellen:

 

Samsung reparatie bij ThePhoneLab

We willen voorkomen dat onze klanten lang moeten wachten op hun Samsung smartphone en daarna veel geld moeten betalen voor een reparatie. Daarom voeren wij de meeste Samsung reparaties binnen een half uur uit, waarna je met een volledig werkende Samsung telefoon naar buiten loopt. Zo simpel is het bij ThePhoneLab! Onze reparatie tarieven zijn gunstig ten opzichte van alle concurrenten. 

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw Samsung?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar Samsung reparatie

Geen idee wat er met je Samsung telefoon aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Onze Samsung reparatie experts in Alkmaar gaan dan onderzoeken wat precies werkt en of onderdelen vervangen moeten worden. Onze Samsung reparatie in Alkmaar is snel en voordelig. Op je computer kies je een reparatietijd uit die je het beste uitkomt, daarna kun je langskomen in onze winkels in Alkmaar of in een andere stad. Geniet tijdens de Samsung reparatie in Alkmaar van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde Samsung.

samsung reparatie alkmaar

Haal & Breng service in Alkmaar

Is je Samsung kapot, maar heb je geen tijd om langs te komen? Geen probleem, speciaal daarvoor hebben we onze Haal & Breng service bedacht. Dit is voor zakelijke klanten maar ook voor particuliere klanten dé uitkomst als je met een kapot Samsung toestel zit en even  geen tijd hebt. Plan online onze Haal & Breng service in voor de reparatie service in Alkmaar. We komen je Samsung thuis of op kantoor in Alkmaar ophalen. Daarna maken we je toestel en brengen deze weer naar je toe!

Garantie op je Samsung reparatie Alkmaar

We kunnen je Samsung snel en ook voordelig repareren bij ThePhoneLab in Alkmaar. Naast deze service bieden we ook nog een andere service aan! levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zo ben je verzekerd van de beste Samsung reparatie in Alkmaar bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

Reparatie bij ThePhoneLab Alkmaar

Kies voor reparatie op locatie in Alkmaar voor je Samsung Note, Samsung Galaxy en andere Samsung smartphones. Naast de Samsung reparatie in Alkmaar kun je ook bij ThePhoneLab terecht voor een iPhone reparatie, LG reparatie, iPad reparatie, Huawei reparatie, Sony reparatie en OnePlus reparatie. Heb je vragen over onze Samsung reparaties? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag met al je vragen en opmerkingen.