Menu Close

Samsung reparatie Den Haag

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving 070 221 1700
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Is het beeldscherm van je Samsung telefoon kapot? Of valt je accu uit bij 20 of 30 procent batterij capaciteit? Dan is je telefoon toe aan een reparatie. Bij ThePhoneLab kun je jouw Samsung telefoon laten maken en is een nieuw onderdeel zo geregeld! Je staat namelijk veelal binnen 30 minuten weer buiten, met een gerepareerd toestel. Onze specialisten gaan geen een probleem uit de weg. Of je nou langskomt met een gebarsten scherm, een kapotte camera, een gebarsten achterscherm of een complex moederbord probleem, onze specialisten helpen je graag.

Samsung reparatie Den Haag – originele onderdelen

Ben jij opzoek naar een Samsung reparatie in Den Haag? Kom dan langs bij ThePhoneLab! Wij werken met ervaren specialisten die klaar staan om jouw Samsung toestel te herstellen. Daarbij wordt jouw telefoon gemaakt met originele Samsung onderdelen. Dit geldt voor alle onderdelen. zoals: een scherm, batterij, achterkant en camera. Ook zijn wij zeker van onze zaak en daarom maakt ThePhoneLab het met levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

Afspraak maken

Samsung toestellen

Een Samsung reparatie nodig? ThePhoneLab maakt het voor jou! Een Samsung reparatie in Den Haag is 7 dagen per week mogelijk. Ook ben je welkom met en zonder afspraak. Wil jij weten wat het gaat kosten om jouw Samsung te laten maken? Klik op jouw Samsung telefoon en kom erachter:

 

Andere telefoon reparaties

Bij ThePhoneLab ben je uiteraard welkom om jouw Samsung telefoon te laten repareren. Daarnaast zijn onze specialisten ook in staat om ook andere merken te maken. Zo kun je ook langskomen voor een iPhone reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie, Google reparatie en Huawei reparatie en nog veel meer. Klik op de button hieronder en zie welke toestellen wij nog meer kunnen repareren. ThePhoneLab maakt het voor jou!

Alle merken