Menu Close

Samsung camera reparatie

Werkt jouw Samsung camera niet meer? Dat is vervelend! Tegenwoordig gebruiken we ons Samsung toestel niet alleen om mee te bellen en te sms’en, maar ook om de mooiste foto’s te schieten. Van selfies, tot aan een foto van je favoriete dier of bestemming. Bij ThePhoneLab ben je altijd welkom voor een Samsung camera reparatie, met en zonder afspraak. Je bent jouw toestel nooit langdurig kwijt, want je staat vaak binnen 30 minuten alweer buiten na een Samsung camera reparatie. Ook repareren wij jouw camera met originele onderdelen.

Wanneer een nieuwe Samsung camera nodig is:

  • Je hebt een zwart beeld bij het openen van je Samsung camera.
  • Je flits werkt niet meer, dit kan in verbinding staan met je camera.
  • Je camera stelt niet meer scherp.
  • Je Samsung scherm laat een waas zien tijdens het maken van foto’s.
  • Het beeld van je camera beweegt gek.

Afspraak maken

Samsung toestellen

Een Samsung camera reparatie nodig? ThePhoneLab maakt het voor jou! Snel, vakkundig en met originele onderdelen. Wil jij weten wat een camera reparatie gaat kosten? Klik op jouw Samsung telefoon en kom erachter:

 

Andere telefoon reparaties

Onze specialisten zijn in staat om vele merken te maken en te repareren. Zo ben je natuurlijk welkom voor een Samsung camera reparatie, maar ook voor het vervangen van je Samsung beeldscherm of accu. Ben jij niet in het bezit van een Samsung toestel? Ook dan staan onze specialisten voor je klaar. Je bent ook welkom voor een iPhone reparatie, OnePlus reparatie, OPPO reparatie, Huawei reparatie en Xiaomi reparatie. Klik op de button hieronder en bekijk alle merken en toestellen.

Alle merken