Menu Close

Samsung achterkant vervangen

Is de achterkant van jouw Samsung telefoon gebarsten? Dan raden wij jou sterk aan om het achterscherm van je telefoon te laten repareren. Een kapotte achterkant kan ervoor zorgen dat jouw Samsung telefoon namelijk sneller andere schade oploopt. Er zitten barsten in het achterscherm van je telefoon dat kan worden gezien als kleine openingen. Hierdoor kan bijvoorbeeld water of stof gemakkelijk jouw toestel binnen dringen. Kom daarom langs bij ThePhoneLab om het achterscherm van jouw Samsung te laten maken. Een groot voordeel; wij werken met originele Samsung onderdelen.

Andere redenen om jouw Samsung achterkant te herstellen

Naast het feit dat er gemakkelijker andere schade aan jouw Samsung toestel ontstaat, ligt door een kapotte achterkant jouw telefoon niet lekker meer in de hand. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om jouw Samsung achterkant te vervangen voor een nieuwe kleur. Heb jij bijvoorbeeld een wit achterscherm, maar zou je graag een blauwe achterkant willen? Ook dan kun je langskomen voor het vervangen van jouw Samsung achterkant.

Afspraak maken

Samsung toestellen

Wil jij jouw achterscherm laten repareren, omdat deze gebarsten is of omdat jij een nieuw kleurtje wil? Dat kan! De gedachte is vaak dat bij een reparatie hoge kosten om de hoek komen kijken. Wil jij weten wat jouw achterkant reparatie gaat kosten? Klik op jouw Samsung telefoon en kom erachter:

 

Andere telefoon reparaties

Bij ThePhoneLab werken we met ervaren specialisten en originele Samsung onderdelen om de kwaliteit van de reparatie te waarborgen. Ben jij niet in het bezit van een Samsung toestel? Geen zorgen. Onze specialisten zijn ook in staat om jouw iPhone, iPad, OnePlus, OPPO, Huawei en Xiaomi te maken. Staat jouw merk hier niet tussen? Klik op de button hieronder en bekijk alle merken en toestellen.

Alle merken