Menu Close

iPhone reparatie zeist

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Een kapot iPhone scherm, waterschade of een niet werkende accu? Erg vervelend, maar met een iPhone reparatie van ThePhoneLab is dit probleem snel verholpen. Als je je iPhone in de buurt van Zeist wilt laten repareren, kun je langskomen in onze winkel in Utrecht. Wij bieden een snelle en professionele service, waardoor je zo snel mogelijk weer plezier hebt van je gerepareerde iPhone. De meest voorkomende problemen kunnen binnen 30 minuten verholpen worden. 

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPhone reparatie voor de volgende modellen:

iPhone reparatie bij ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab in Utrecht leveren we de beste service voor jou en je iPhone en nog snel ook! Bij de meeste iPhone reparaties sta je binnen 30 minuten al weer buiten.  Terwijl je wacht gaan onze Apple iPhone experts aan de slag met jouw iPhone. Je kan binnen wachten onder het genot van een heerlijke bakje koffie.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPhone?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar iPhone reparatie in Utrecht

Heb jij nou geen idee wat er aan de hand is met jouw iPhone? Kom dan langs bij onze winkel in Utrecht voor een gratis diagnose. Een diagnose houdt in dat een van onze specialiste jouw iPhone onderzoekt of alles na behoren werkt. Als het blijkt dat jouw iPhone toe is aan een reparatie zal de specialist in overleg met jou beslissen of je de iPhone wil repareren. De meeste iPhone reparaties duren 30 minuten, tijdens het wachten kan je genieten van een heerlijke bakje koffie.

iPhone reparatie Zeist

Garantie op je iPhone reparatie

Bij ThePhoneLab zorgen wij voor de beste reparatie van jouw iPhone. We maken gebruik van originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen, waardoor we de beste kwaliteit kunnen garanderen. Bovendien ontvang je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPhone reparatie in de omgeving van Zeist.

Snelle reparatie service 

Onze medewerkers zijn ervaren specialisten die je kunnen helpen met elk type iPhone reparatie. Heb je een gebroken scherm, werkt de aan-uit knop niet goed meer of heb je waterschade? Deze reparaties kunnen wij allemaal voor je uitvoeren. Ook mini reparaties, zoals het overzetten van data of het uitvoeren van een update kunnen wij voor je doen. Weet je niet waardoor het komt dat je iPhone niet goed meer werkt? Dan kunnen wij deze diagnose voor je uitvoeren. Zodra we de oorzaak gevonden hebben, kunnen we de reparatie gelijk uitvoeren. Op onze reparaties zit levenslange garantie, zo zeker zijn wij de kwaliteit van onze iPhone reparaties.

Van een iPhone reparatie wordt vaak verwacht dat het veel tijd in beslag neemt. Gelukkig is dit bij ThePhoneLab niet het geval. Als je bij ons een afspraak maakt, ben je verzekerd van een snelle service. Deze afspraak maak je eenvoudig bij ons online door je type iPhone, soort reparatie en gewenste datum/tijd in te vullen. In de meeste gevallen kunnen wij je iPhone reparatie dan binnen 30 minuten voor je oplossen. Het toestel is klaar terwijl je wacht. Ondertussen drink je een kopje koffie, lees je een tijdschrift en binnen een half uur sta je weer buiten. Ook zonder afspraak kun je bij ons langskomen. Wij kunnen dan alleen niet altijd onze snelle service garanderen, waardoor we het aanraden om een afspraak te maken.

iPhone reparatie Zeist van ThePhoneLab

Woon je in Zeist en wil je een Apple iPhone laten repareren? Kom dan langs bij ThePhoneLab! Naast iPhone reparaties, voeren wij ook andere Apple reparaties uit, zoals een iPad reparatie. Wij kunnen onder andere je iPad Air, iPad Pro en iPad mini voor je repareren. Ook als je geen Apple product hebt, maar wel een andere soort smartphone wil laten maken, zoals een Samsung reparatie, kun je bij ons langskomen. Wij repareren onder andere de Samsung Galaxy S8 Plus, Samsung Galaxy S7, LG G5 en LG G6.