Menu Close

Apple reparatie Haarlem

Snelle Apple reparatie Haarlem

Problemen met je iPhone of iPad? Vervelend, maar misschien kunnen wij je helpen! Bij ThePhoneLab hebben we een team van Apple-specialisten paraat, die jouw Apple device binnenstebuiten keren. We gaan op zoek naar het probleem, lossen het op, en zo sta jij vaak weer binnen 30 minuten buiten met een werkende iPhone of iPad. Wil jij je Apple device vakkundig, snel en voordelig bij ons laten repareren? En woon je in of nabij Haarlem? Plan dan nu online een afspraak in voor een Apple reparatie Haarlem of stap binnen in onze ThePhoneLab winkel in hartje Haarlem!

Werkt jouw iPhone of iPad niet meer naar behoren? Dat komt vast op een ongelegen moment. Wij weten er alles van! Daarom helpen we je bij ThePhoneLab snel weer op weg met onze Apple reparatie Haarlem. Vaak kunnen we je al binnen 30 minuten van je probleem afhelpen. We raden je wel aan om van te voren even een afspraak in te plannen, dan weten we namelijk zeker dat we je snel van dienst kunnen zijn. Heb je geen afspraak gemaakt? Dan kan het zijn dat je een minuutje langer moet wachten. 

Selecteer hier je Apple iPad

Selecteer hier je Apple iPhone

 

Soorten Apple reparaties Haarlem 

Ligt je scherm in 1000 stukken, heb je je iPhone in je schoonmaaksopje laten vallen of is je earspeaker kapot? Geen probleem, wij kunnen je helpen met een Apple reparatie Haarlem! Ook als je niet precies weet wat er aan de hand is met je Apple toestel, staan wij paraat. Zo kun je gebruikmaken van onze iPhone of iPad diagnose, een geheel vrijblijvende service waarbij we jouw Apple toestel binnenstebuiten keren. Komen we er achter waar het probleem ‘m in zit? Dan kunnen we je Apple toestel vaak direct repareren, wel uitsluitend met jouw toestemming natuurlijk. 

 

Apple reparatie Haarlem: apparaten

Plan je een Apple reparatie in bij onze ThePhoneLab winkel in Haarlem, dan kunnen we je helpen met de reparatie van een iPhone of iPad. Natuurlijk hebben de iPhone en iPad meerdere modellen. De Apple toestellen die we kunnen repareren, hebben we hieronder voor je op een rij gezet:

iPads & iPhones

 

Service van ThePhoneLab

Apple-specialisten met kennis en kunde, een Apple reparatie binnen 30 minuten en levenslange garantie op de onderdelen die worden vervangen? ThePhoneLab doet het allemaal. Maar we hebben meer! Je kunt nu ook gebruik maken van onze Haal & Breng-service. Dit is ideaal als je geen tijd hebt om je toestel bij ons langs te brengen. Wij komen je Apple device bij je ophalen, repareren hem in onze winkel en brengen hem hierna gewoon weer bij je terug. Geef bij je Apple reparatie Haarlem aan dat je gebruik wilt maken van deze service, dan staan wij binnenkort bij jou op de stoep. Apple reparatie Haarlem? ThePhoneLab!

Selecteer je Apple toestel