Menu Close

MacBook batterij vervangen

Loopt je MacBook steeds sneller leeg? Voor een MacBook batterij vervanging ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres! Elke MacBook batterij wordt slechter na verloop van tijd door slijtage. Bij ThePhoneLab helpen wij je hier graag mee. Maak gemakkelijk een afspraak online.

Klik op de map om te zien waar jij je MacBook reparatie kan laten uitvoeren:

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving
030 737 08 72

ThePhoneLab - Van Woustraat 190

Van Woustraat 190, 1073 LZ Amsterdam - De Pijp

Routebeschrijving
020 737 32 31

ThePhoneLab - Marnixstraat 253

Marnixstraat 253, 1015 WH Amsterdam - De Jordaan

Routebeschrijving
020 223 60 38

ThePhoneLab - Beethovenstraat 94

Beethovenstraat 94, 1077 JN Amsterdam - Zuid

Routebeschrijving
020 737 29 42

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving
072 220 51 89

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving
023 737 03 85

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving
070 221 1700

ThePhoneLab - Transformatorweg 37

Transformatorweg 37, 1014 AJ Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Routebeschrijving
020 244 19 10

MacBook Air of MacBook Pro batterij vervangen? Bij ThePhoneLab kun je terecht voor de batterij vervangen van onderstaande MacBook modellen:

Wanneer MacBook batterij vervangen?

Merk je zelf dat je MacBook sneller leeg loopt en je hem vaker moet opladen? Dan is het waarschijnlijk tijd om je MacBook batterij te laten vervangen. Wanneer de trackpad of achterkant van de MacBook omhoog staat of boller staat als normaal kan het zijn dat de batterij is opgezwollen. Is dit bij jou het geval? Kom dan zo snel mogelijk bij ons langs waar wij eerst een gratis diagnose uitvoeren.

MacBook batterij vervangen bij ThePhoneLab

Langdurig je MacBook kwijt zijn is verre van ideaal. Bij ThePhoneLab begrijpen we dat als geen ander. Daarom voeren onze specialisten een MacBook batterij vervanging binnen 72 uur uit, zodat jij en je MacBook weer snel herenigd zijn! Voordat het vervangen van de batterij plaats vindt weet jij al precies wat het gaat kosten. Zo kom je nooit voor verassingen en onverwachte kosten te staan.

Voor een MacBook batterij vervangen kun je ook binnenlopen zonder afspraak. Of maak online direct een afspraak! Heb je het eventjes te druk om langs te komen? Geen probleem! Wij bieden ook een Haal & Breng service en Opstuur service aan.

Afspraak maken

Van diagnose naar MacBook batterij vervangen

Denk jij dat je batterij de oorzaak van het probleem is? Dit hoeft niet per definitie altijd zo te zijn! Bij ThePhoneLab gaan wij opzoek naar het probleem! Je kunt bij ons langskomen voor een uitgebreide gratis diagnose. Onze specialisten kunnen binnen 1 dag vertellen wat er met je MacBook aan de hand is. Na diagnose nemen onze specialisten contact met je op, waarna ze hun bevindingen met je delen. Je beslist zelf of de reparatie wel of niet wordt uitgevoerd.

Garantie op je MacBook batterij vervanging

Bij ThePhoneLab krijg je levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Doordat de batterij van nature minder efficient wordt, bieden wij op de batterij 12 maanden garantie. Onze specialisten spijkeren hun kennis continu bij en voeren nauwkeurig een MacBook batterij vervanging uit.

Vakkundig de MacBook batterij vervangen bij ThePhoneLab

Naast de korte reparatie tijd van 72 uur kan je bij ThePhoneLab ook uitgaan van een hoge kwaliteit reparatie. Onze specialisten worden goed opgeleid omdat we de hoge kwaliteit van onze reparaties willen waarborgen. Daarnaast maken wij uitsluitend gebruik van compatible onderdelen. Dit betekent dat je MacBook batterij wordt vervangen met een niet originele batterij, maar wel van de hoogst haalbare kwaliteit.

Wil jij weten van het vervangen van je MacBook batterij gaat kosten? Klik dan hier of neem contact op met onze klantenservice.

MacBook reparatie Amsterdam

 

Andere reparaties bij ThePhoneLab

Naast het vervangen van je MacBook batterij, doen wij ook andere MacBook reparaties zoals MacBook scherm vervangen. Daarnaast voeren wij ook reparaties uit voor andere Apple producten. Heb jij een iPhone of iPad die niet meer naar behoren functioneert? Dan kun je ook bij ThePhoneLab terecht. Hier vind je alle devices die wij repareren.

Ben jij niet in het bezit van een Apple product? Geen probleem! Ook dan staan onze specialisten graag voor je klaar. Bij ons in Amsterdam kun je ook terecht voor een reparatie aan je Samsung, OnePlus of Huawei. Staat jou product hier nog niet tussen? Wees dan niet getreurd en bekijk onze website of neem contact met ons op. Wij staan voor jou klaar.

Selecteer je device