Menu Close
iPad 2 (2011) Scherm Reparatie
Kosten 50,00
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPad 2 (2011) Scherm Reparatie

Kosten 50,00
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

Scherm reparatie

Is je iPad 2 scherm kapot dan wil je deze natuurlijk zo snel mogelijk laten maken repareren. Bij ThePhoneLab kun je online een afspraak inplannen om je iPad scherm snel te laten maken in een van onze winkels in Amsterdam, Utrecht of Haarlem. Door snel langs te komen met een slecht wereld iPad scherm is de kans groot dat er geen verdere schade is ontstaan. Meestal sta je binnen 30 minuten weer buiten, mét een gerepareerde iPad 2!


Wanneer heb jij een scherm reparatie nodig?

– De glasplaat van je scherm heeft barsten
– Er zitten verticaal gekleurde strepen in het scherm
– Er zitten zwarte inktvlekken in het scherm
– Jouw scherm geeft geen licht meer terwijl je telefoon wel aanstaat
– Het display reageert niet meer op aanraking

Bij onze vestigingen kun je terecht voor de volgende iPad scherm reparatie services:


iPad 5 reparatie
iPad Pro 10.5 reparatie
iPad Pro 9.7 reparatie
iPad Pro 12.9 reparatie
iPad Air 2 reparatie
iPad Air 1 reparatie
iPad 3/4 reparatie
iPad 2 reparatie
iPad mini 4 reparatie
iPad mini 3 reparatie
iPad mini 1/2 reparatie

Plan je iPad 2 scherm reparatie afspraak in


Veel Nederlanders lopen rond met een slecht werkende iPad 2. Ze zijn bang dat het lang duurt om de iPad 2 scherm reparatie uit te voeren of dat de kosten heel hoog zijn. Bij ThePhoneLab werken we dan ook zo transparant mogelijk. Een afspraak inplannen bij onze winkel in Amsterdam, Utrecht of Haarlem kan binnen een paar minuten. Hierbij kies je een datum en tijdstip uit dat jou goed uitkomt. Daarbij vermelden we direct ook de kosten voor deze iPad 2 scherm reparatie. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er meer aan de hand is met je iPad 2, dit geven we altijd aan.

De meeste iPad 2 reparaties voeren onze Apple specialisten binnen 30 minuten tot een uur uit. Soms komt het voor dat er meer aan de hand is dan alleen een scherm vervangen. Dit communiceren we dan met je! We voorzien alle iPad 2 modellen van originele onderdelen. Op alle reparaties ontvang je 3 maanden garantie.

De Haal & Breng service


Geen tijd om een je iPad 2 langs te brengen bij een ThePhoneLab winkel voor een iPad reparatie? Maak dan gebruik van onze Haal & Breng service. Deze service bieden wij aan in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. We halen je iPad 2 bij je thuis of op werk op. Nadat we je iPad 2 scherm reparatie brengen we je Apple iPad weer naar je toe! Een iPad 2 laten reparen is nog nooit zo makkelijk geweest.

ThePhoneLab voor al je smartphone en tablet reparaties


We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. Daarom kun je bij ThePhoneLab online je afspraak inplannen voor onze vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem of vestiging Utrecht. De meeste reparaties voeren wij binnen 30 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor een scherm reparatie of het vervangen van je batterij. Je kunt bij ThePhoneLab terecht voor reparaties van iPhone, Samsung, LG, OnePlus, Huawei, Sony, iPad en Motorola. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, maak dan een afspraak voor onze Haal & Breng service. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem en Utrecht!