Menu Close

iPhone batterij vervangen in Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Heb je last van een iPhone die slecht oplaadt of een batterij die snel leeg is? Dan ben je bij ThePhoneLab Alkmaar aan het juiste adres. Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen we binnen 30 minuten jouw iPhone batterij al vervangen. Je kunt online een afspraak plannen en vervolgens langskomen op een moment dat jou uitkomt.

Welke iPhone dient gemaakt te worden?

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

Er zijn verschillende redenen waarom jouw iPhone toe is aan een nieuwe batterij. Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen we een iPhone batterij al binnen 30 minuten vervangen. hieronder behandelen we drie problemen die kunnen lijden tot het vervangen van jouw iPhone batterij.

  • iPhone loopt snel leeg
  • iPhone laadt niet op
  • iPhone start niet op

iPhone loopt snel leeg

Als jouw iPhone batterij snel leeg loopt kan dit super vervelend zijn. De meest voorkomende oplossing is een iPhone batterij vervangen. Je iPhone kan bijvoorbeeld leeg lopen terwijl je hem helemaal niet gebruikt of juist uitvallen terwijl je nog 20% hebt. Ook kan koud weer problemen opleveren voor jouw batterij. Wil jij weten wat je hier tegen kan doen? lees dan de blog over iPhone loopt snel leeg.

iPhone laadt niet op

Supervervelend een iPhone die niet oplaadt. Gelukkig is dit probleem over het algemeen makkelijk te verhelpen. Als eerst is het altijd handig om de stroomtoevoer te checken. Een vaak voorkomend probleem is stof in de oplaadpoort, tijdens een gratis APK”tje kan een specialist dit voor jou verwijderen. Om oplaadt problemen te voorkomen is het belangrijk dat je een originele oplader gebruikt. In de meeste gevallen kan je een oplaadprobleem oplossen met een nieuwe batterij. Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen wij binnen 15 minuten jouw iPhone batterij vervangen. Wil jij meer weten over iPhone laadt niet op lees dan deze blog.

iPhone start niet op

Je iPhone start niet op, een probleem waar niemand op zit te wachten. Gelukkig kunnen wij bij ThePhoneLab in Alkmaar ervoor zorgen dat jouw iPhone binnen no-time weer opstart. In de meeste gevallen moet jouw iPhone gereset worden. Omdat jouw iPhone niet opstart moet je dit doen doormiddel van een computer. Weet jij niet hoe dit moet lees dan de blog over iPhone terug zetten naar fabrieksinstellingen. Als jouw iPhone nog steeds niet wil opstarten raden we aan om langs te gaan bij een telefoon specialist zoals ThePhoneLab. Bij ThePhoneLab in Alkmaar kan je langs komen voor een gratis diagnose. Wil jij meer weten over dit probleem lees dan de blog iPhone start niet op.

Haal & Breng service in Alkmaar

In sommige gevallen heb jij geen tijd om je iPhone weg te brengen ,bijvoorbeeld door werk of studie. Als jij niet langs kan komen in ons filiaal in Alkmaar, kunnen wij hem bij je komen ophalen. Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reparatie aanmelden op onze website. Geef aan wat voor type Apple iPhone je hebt en welke reparatie nodig is. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. Een iPhone reparatie bij ThePhoneLab in Alkmaar is eenvoudig en snel! 

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Alkmaar binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken.

Afspraak maken