Menu Close

OnePlus reparatie Den Haag

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving 070 221 1700
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

OnePlus reparatie Den Haag? ThePhoneLab maakt jouw OnePlus telefoon snel, vakkundig en met originele onderdelen. Je bent bij ThePhoneLab in Den Haag 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak. Geen een probleem is voor onze specialisten te gek. Zo kun je langskomen voor een schermreparatie, het vervangen van je accu en het vervangen van je achterscherm, maar ook een complexe moederbord reparatie gaan onze specialisten niet uit de weg.

Heb jij nog recht op fabrieksgarantie? Dan behoud je dit recht ook na een OnePlus reparatie bij ThePhoneLab in Den Haag!

 

De voordelen van een OnePlus reparatie bij ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab repareren wij jouw OnePlus toestel met originele onderdelen. Ook zorgen wij ervoor dat je bij ons nooit teveel betaalt, omdat wij de prijzen van OnePlus overnemen. Een fijne bijkomstigheid is dat je levenslange garantie ontvangt op de werking van het vervangen onderdeel. Het maakt hierbij niet uit of je komt voor een schermreparatie, een camera reparatie of het vervangen van je achterscherm. Bovendien hebben wij toegang tot de officiële software van OnePlus, zodat we jouw toestel altijd kunnen herstellen. Ook mag je ervan uitgaan dat de reparatie voldoet aan de kwaliteitseisen van OnePlus, doordat onze specialisten door hen zijn opgeleid. Een OnePlus reparatie Haarlem? ThePhoneLab!

Afspraak maken

 

De verschillende OnePlus toestellen

Wil jij weten welke soorten reparaties er voor jouw toestel beschikbaar zijn? En wat deze gaan kosten? Klik dan op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw OnePlus toestel hier niet bij? Klik dan hieronder.

Alle OnePlus toestellen

 

Van diagnose naar OnePlus reparatie

Weet jij niet wat er met jouw OnePlus toestel aan de hand is? Geen probleem! Ook dan kunnen wij je helpen. Onze specialisten voeren een kosteloos en vrijblijvend onderzoek uit naar de oorzaak van het probleem dat jij ervaart. Vaak kunnen zij jou al snel vertellen wat er met het toestel aan de hand is. Vervolgens bepaal jij of je dit wil laten repareren. Je bent hiertoe nooit verplicht.