Menu Close

Google Pixel reparatie Den Haag

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving 070 221 1700
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Google Pixel Reparatie Den Haag

Is jouw Google Pixel beeldscherm stuk? Of laadt jouw batterij niet meer goed op of loopt de accu snel leeg? Bij ThePhoneLab weten wij als geen ander hoe vervelend het is om met een kapotte telefoon rond te lopen. Daarom doen onze ervaren specialisten er alles aan om jouw Google Pixel telefoon zo snel mogelijk te repareren. Je bent bij ThePhoneLab altijd welkom om je telefoon te laten repareren, met en zonder afspraak.

De specialisten gaan geen een probleem uit te weg. Of je nou komt met een kapot scherm, een slechte accu een kapotte achterkant of voor een complexe moederbord reparatie, onze specialisten helpen je graag!

Afspraak maken

Een snelle Google Pixel reparatie in Den Haag

Tegenwoordig kunnen wij niet meer zonder onze elektronische devices, zoals je Google Pixel smartphone. Niet alleen je belletjes en sms’jes komen binnen op je telefoon, maar ook je agenda, video’s en foto’s zitten op je toestel. Daarom wil je natuurlijk dat je telefoon zo snel mogelijk wordt gerepareerd. Bij ThePhoneLab sta jij bij veel voorkomende Google Pixel reparaties in Den Haag, binnen 30 minuten weer buiten. Met een gerepareerd toestel natuurlijk ;-). Dit is iets waar jij, als klant, ons altijd aan mag houden. Een nieuw scherm, accu, achterscherm of camera is dus zo geregeld!

Google Pixel reparaties in Den Haag:

Heb jij een kapotte Google Pixel telefoon? En wil jij jouw telefoon laten repareren? Kom langs bij ThePhoneLab in Den Haag. Wij houden onze markten en concurrenten goed in de gaten, waardoor aan een telefoon reparatie geen hogen kosten hoeven vast de zitten. Klik op jouw Google Pixel toestel om de kosten en mogelijke reparaties in te zien:

 

Andere telefoon reparaties in Den Haag

Bij ThePhoneLab helpen wij jou graag met een reparatie aan jouw Google Pixel telefoon. Het maakt niet uit of je komt voor een camera reparatie, het vervangen van je achterscherm of het overzetten van data. Onze specialisten staan graag voor jou klaar. Ben jij niet in het bezit van een Google Pixel? Geen probleem! Je kunt ook jouw iPhone, Samsung, OnePlus, OPPO, Huawei of Xiaomi toestel bij ThePhoneLab in Den Haag laten repareren.

Bekijk hier alle toestellen