Menu Close

iPad reparatie in Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Is je iPad stuk? Of moet jouw iPad scherm gerepareerd worden? Bij ThePhoneLab in Alkmaar kunnen we jouw iPad in de meeste gevallen binnen 60 minuten repareren. Onze specialisten zijn gespecialiseerd in het repareren van Apple producten waardoor ze reparaties binnen een mum van tijd kunnen uitvoeren. terwijl onze specialisten jouw iPad fixen kan jij genieten van een heerlijke bakje koffie in onze wacht ruimte.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPad reparatie voor de volgende modellen:

iPad reparatie bij ThePhoneLab

Service staat centraal bij ThePhoneLab daarom bieden wij jou graag wat extra’s aan voor mensen die geen tijd hebben om langs te komen in onze winkels. Hiervoor hebben we de haal&breng service. Bij een iPad reparatie in Alkmaar heb je de keuze om langs te komen of gebruik te maken van onze haal&breng service. Als de reparatie is voltooid brengen we deze gelijk terug waardoor je binnen no-time weer gebruik kan maken van jouw iPad.

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPad?

lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar iPad reparatie in Alkmaar

Geen idee wat er met je iPad aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Onze Apple iPad reparatie experts in Alkmaar gaan dan onderzoeken wat precies werkt en of onderdelen vervangen moeten worden. Onze iPad reparatie in Alkmaar is snel en voordelig. Op je computer kies je een reparatietijd uit die je het beste uitkomt, daarna kun je langskomen in onze winkels in Alkmaar of in een andere stad. Geniet tijdens de iPad reparatie in Alkmaar van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 60 minuten al buiten met een gerepareerde iPad.

ipad reparatie alkmaar

De beste service bij ThePhoneLab

We zijn snel en voordelig, maar daarnaast heeft ThePhoneLab ook een service voor mensen die geen tijd hebben om langs te komen in onze winkels. De Haal & Breng service. Bij een iPad reparatie in Alkmaar komen we dan je iPad ophalen. Onze Apple iPad experts bekijken je iPad en repareren hem zodat je iPad volledig naar behoren weer werkt. Na de iPad reparatie in Alkmaar brengen we je gemaakte iPad weer snel naar je toe. Je hoeft zo dus niet je lunchpauze in onze winkel door te brengen!

iPad batterij vervangen

iPad scherm vervangen in Alkmaar

De specialisten van ThePhoneLab zorgen ervoor dat jouw iPad snel en vakkundig voorzien wordt van een nieuw scherm. Zij begrijpen als geen ander dat je jouw iPad zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen gaan onze specialisten graag voor jou aan de slag om jouw iPad scherm te vervangen en is dit klaar is binnen 60 minuten. En, no cure? no pay! De kosten voor een iPad scherm vervangen beginnen bij €50.

Garantie op je iPad reparatie.

Dat we snel je iPad kunnen repareren voor een voordelige prijs is natuurlijk mooi, maar je hebt er niets aan als volgende week je iPad weer stuk gaat op hetzelfde onderdeel. Daarom gebruiken we bij de reparatie van Apple iPads in Alkmaar uitsluitend compatible onderdelen die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Daarnaast krijg je op je reparatie van ons ook nog levenslange garantie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPad reparatie in Alkmaar bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

Reparatie bij ThePhoneLab

Voor een Apple reparatie in Alkmaar kun je terecht bij ThePhoneLab. Plan online een afspraak in en kom langs bij een van onze vestigingen voor een iPad reparatie op locatie. Onze reparatie specialisten fixen je iPad reparatie binnen 60 minuten voor veelvoorkomende reparaties. Daarnaast kun je ook altijd bij ThePhoneLab terecht voor een Iphone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie. Wil je meer weten over ThePhoneLab? Lees dan de drie redenen waarom ThePhoneLab de beste keuze is voor jouw reparatie. Binnen 30 minuten klaar bij de meeste reparaties.