Menu Close

iPad Reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Is je iPad kapot en vertoont deze kuren? Of moet jouw iPad scherm vervangen worden? Dan kun je bij ThePhoneLab terecht voor jouw iPad reparatie Haarlem. Bij ThePhoneLab word je snel geholpen met onze snelle reparatie service waarbij we je in onze filialen vaak al binnen een half uur kunnen helpen. Scherm reparatie van je iPad of een batterij vervangen? Onze Apple experts doen dit binnen een mum van tijd voor je terwijl jij geniet van een kopje koffie in één van onze ThePhoneLab winkels.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPad reparatie voor de volgende modellen:

iPad reparatie bij ThePhoneLab

We zijn snel en we zijn voordelig, maar daarnaast heeft ThePhoneLab ook een speciale service voor mensen die geen tijd hebben om langs te komen in onze winkels. Hiervoor hebben we de Haal & Breng service. Bij een iPad reparatie in Haarlem komen we dan je iPad ophalen in Haarlem. Onze Apple iPad experts bekijken je iPad en repareren hem zodat je iPad volledig naar behoren weer werkt. Na de iPad reparatie in Haarlem brengen we je gemaakte iPad weer snel naar je toe. Je hoeft zo dus niet je lunchpauze in onze winkel door te brengen!

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPad?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Maak nu een afspraak!

Van diagnose naar iPad reparatie in Haarlem

Geen idee wat er met je iPad aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Onze Apple iPad reparatie experts in Haarlem gaan dan onderzoeken wat precies werkt en of onderdelen vervangen moeten worden. Onze iPad reparatie in Haarlem is snel en voordelig. Op je computer kies je een reparatietijd uit die je het beste uitkomt, daarna kun je langskomen in onze winkels in Haarlem of in een andere stad. Geniet tijdens de iPad reparatie in Haarlem van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde iPad.

iPad scherm vervangen in Haarlem

De specialisten van ThePhoneLab zorgen ervoor dat jouw iPad snel en vakkundig voorzien wordt van een nieuw scherm. Zij begrijpen als geen ander dat je jouw iPad zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen gaan onze specialisten graag voor jouw aan de slag om jouw iPad scherm te vervangen. En, no cure? no pay! De kosten voor een iPad scherm vervangen beginnen bij €50.

iPad scherm reparatie Haarlem
Laat jouw iPad repareren bij ThePhoneLab in Haarlem

Garantie op je iPad reparatie.

Dat we snel je iPad kunnen repareren voor een voordelige prijs is natuurlijk mooi, maar je hebt er niets aan als volgende week je iPad weer stuk gaat op hetzelfde onderdeel.Daarom gebruiken we bij de reparatie van Apple iPads in Haarlem uitsluitend compatible onderdelen. Dit zijn onderdelen die voldoen aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Op de reparatie krijg je daarnaast van ons ook nog levenslange garantie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPad reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

Reparaties bij ThePhoneLab

Voor een Apple reparatie in Haarlem kun je terecht bij ThePhoneLab. Plan online een afspraak in en kom langs bij een van onze vestigingen voor een iPad reparatie op locatie. Onze reparatie specialisten fixen je iPad reparatie binnen 30 minuten voor veelvoorkomende reparaties. Daarnaast kun je ook altijd bij ThePhoneLab terecht voor een Iphone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie. Wil je meer weten over ThePhoneLab? Lees dan de drie redenen waarom ThePhoneLab de beste keuze is voor jouw reparatie. Binnen 30 minuten klaar bij de meeste reparaties.