Menu Close

iPad Reparatie Utrecht

Is je iPad kapot en vertoont deze kuren? Of moet jouw iPad scherm vervangen worden? Dan kun je bij ThePhoneLab terecht voor jouw iPad reparatie Utrecht. Bij ThePhoneLab word je snel geholpen met onze snelle reparatie service waarbij we je in onze filialen vaak al binnen een half uur kunnen helpen. Scherm reparatie van je iPad of een batterij vervangen? Onze Apple experts doen dit binnen een mum van tijd voor je terwijl jij geniet van een kopje koffie in één van onze ThePhoneLab winkels.

ThePhoneLab - Utrecht - Centrum

Utrecht - Centrum, Potterstraat 4, 3512 TA

Routebeschrijving
030 737 08 72

Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Bij ThePhoneLab in Utrecht kun je terecht voor een iPad reparatie voor de volgende modellen:

iPad reparatie bij ThePhoneLab

We zijn snel en we zijn voordelig, maar daarnaast heeft ThePhoneLab ook een speciale service voor mensen die geen tijd hebben om langs te komen in onze winkels. Hiervoor hebben we de Haal & Breng Service en onze Opstuur Service. Bij een iPad reparatie in Utrecht komen we dan je iPad ophalen in Utrecht. Onze Apple iPad experts bekijken je iPad en repareren hem zodat je iPad volledig naar behoren weer werkt. Na de iPad reparatie in Utrecht brengen we je gemaakte iPad weer snel naar je toe. Je hoeft zo dus niet je lunchpauze in onze winkel door te brengen!

Zelf onderzoeken wat er mis is met jouw iPad?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er dan nog niet uit? Plan een afspraak in bij ThePhoneLab.

Van diagnose naar iPad reparatie in Utrecht

Geen idee wat er met je iPad aan de hand is? Dan stellen we voor dat je een diagnose afspraak inplant. Onze Apple iPad reparatie experts in Utrecht gaan dan onderzoeken wat precies werkt en of onderdelen vervangen moeten worden. Onze iPad reparatie in Utrecht is snel en voordelig. Op je computer kies je een reparatietijd uit die je het beste uitkomt, daarna kun je langskomen in onze winkels in Utrecht of in een andere stad. Geniet tijdens de iPad reparatie in Utrecht van een lekker kopje koffie. Vaak sta je binnen 30 minuten al buiten met een gerepareerde iPad.

iPad scherm vervangen in Utrecht

De specialisten van ThePhoneLab zorgen ervoor dat jouw iPad snel en vakkundig voorzien wordt van een nieuw scherm. Zij begrijpen als geen ander dat je jouw iPad zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen gaan onze specialisten graag voor jouw aan de slag om jouw iPad scherm te vervangen en is dit klaar is binnen 30 minuten. En, no cure? no pay! De kosten voor een iPad scherm vervangen beginnen bij €50.

iPad reparatie Utrecht
Laat jouw iPad repareren bij ThePhoneLab in Utrecht

Garantie op je iPad reparatie.

Dat we snel je iPad kunnen repareren voor een voordelige prijs is natuurlijk mooi, maar je hebt er niets aan als volgende week je iPad weer stuk gaat op hetzelfde onderdeel.Daarom gebruiken onze specialisten bij de reparatie van Apple iPads in Utrecht uitsluitend compatible onderdelen, van de hoogst mogelijke kwaliteit. Op de reparatie krijg je daarnaast van ons ook nog zes maanden garantie. Zo kun je verzekerd zijn van de beste iPad reparatie in Utrecht bij ThePhoneLab! Kijk bij ons aanbod ThePhoneLab reparaties, voor welke merken wij reparaties uitvoeren.

Reparatie bij ThePhoneLab

Voor een Apple reparatie in Utrecht kun je terecht bij ThePhoneLab. Plan online een afspraak in en kom langs bij een van onze vestigingen voor een iPad reparatie op locatie. Onze reparatie specialisten fixen je iPad reparatie binnen 30 minuten voor veelvoorkomende reparaties. Daarnaast kun je ook altijd bij ThePhoneLab terecht voor een iPhone reparatie, Sony reparatie, Samsung reparatie, LG reparatie, OnePlus reparatie en Huawei reparatie. Wil je meer weten over ThePhoneLab? Lees dan de drie redenen waarom ThePhoneLab de beste keuze is voor jouw reparatie. Binnen 30 minuten klaar bij de meeste reparaties.