Menu Close

iPad batterij vervangen

De specialisten van ThePhoneLab zorgen ervoor dat jouw iPad snel en vakkundig voorzien wordt van een nieuwe batterij. Zij begrijpen als geen ander dat je jouw iPad zo snel mogelijk weer in gebruik wil nemen. Daarom zorgen onze specialisten er graag voor dat jouw iPad batterij vervangen is binnen 90 minuten. En, no cure? no pay! De kosten voor een nieuwe iPad batterij beginnen bij €95.

Let wel, een aantal van deze reparaties worden uitsluitend op aanvraag uitgevoerd. Maar je hoeft je zeker geen zorgen te maken, bij ThePhoneLab kunnen we voor iedere type iPad de batterij vervangen. Is jou iPad er één waarbij de reparatie op aanvraag wordt gedaan? Neem dan gerust contact met ons op!

Bekijk alle iPads

Wanneer weet ik zeker of mijn iPad batterij vervangen moet worden?

Twijfel je nog of jouw batterij vervangen moet worden? Check dan onderstaande punten, komt dit voor bij jouw iPad dan is jouw batterij zeer waarschijnlijk aan vervanging toe. Of kom langs in een van onze winkels, dan kunnen wij de batterijconditie van jouw iPad gratis voor je doormeten.

  • Jouw iPad valt uit bij 20 of 30 procent batterij capaciteit.
  • De batterij is opgezwollen en duwt het scherm uit het frame.
  • De batterij is binnen 4 of 5 uur al leeg.
  • Jouw iPad is traag en heeft moeite met het openen van grote apps.

Zijn bovenstaande punten voor jou herkenbaar en ben je tot de conclusie gekomen dat jouw iPad batterij vervangen moet worden? Maak via onze website een afspraak of loop bij ons naar binnen, houd er bij het laatste wel rekening mee dat je wellicht even moet  wachten.

Veel gestelde vragen over het vervangen van je iPad batterij:

  • Kun je de batterij van een iPad vervangen?

    Ja, zeker! Bij ThePhoneLab gaan wij geen een uitdaging uit de weg en kunnen wij in de meeste gevallen jouw iPad batterij vervangen. Staat jouw model niet op de website? Vraag dan naar de mogelijkheden. We zoeken graag naar een passende oplossing.

  • Hoelang duurt het om een iPad batterij te vervangen
  • Hoe weet je of de batterij van je iPad kapot is?
  • Hoelang gaat mijn nieuwe iPad batterij weer mee?

iPad batterij vervangen bij ThePhoneLab

Waarom je kiest voor het vervangen van je batterij bij ThePhoneLab? Onze vakspecialisten maken bij de reparaties altijd gebruik van originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Daarom ontvang je na de vervanging van de batterij 12 maanden garantie op de werking ervan. Daarnaast profiteer je bij ThePhoneLab van een snelle reparatie. We kunnen je iPad batterij al binnen 90 minuten vervangen. De kosten voor deze reparatie vind je op de pagina van het model naar keuze. Omdat wij transparant zijn, kom je bij ons in de winkel nooit voor verrassingen te staan. Kom daarom eens langs in onze winkel in Amsterdam, Haarlem of Utrecht of plan op onze website een afspraak in. Als je geen tijd hebt, kun je altijd gebruik maken van onze Haal & Breng service of onze Opstuur service. We komen de iPad bij je thuis of op je werk ophalen, vervangen de batterij en brengen ‘m weer bij je terug! Je hoeft niet eens de deur uit om je iPad batterij te laten vervangen.

ThePhoneLab voor al je iPad reparaties

We houden niet van reparatie services waarbij je wekenlang je tablet kwijt bent en vervolgens een hoge rekening ontvangt. De meeste reparaties voeren wij binnen 90 minuten uit. Onze prijzen kun je gewoon online vinden, eenmaal in de winkel weet je dan ook precies hoeveel je kwijt bent voor het vervangen van je batterij.

Wil jij weten waar jij jouw iPad batterij kan laten vervangen?

Jouw iPad batterij is binnen 90 minuten gerepareerd! Wil jij weten waar jij jouw batterij kan laten vervangen? Klik op de map hieronder en vindt de locatie bij jou in de buurt:

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving
030 737 08 72

ThePhoneLab - Van Woustraat 190

Van Woustraat 190, 1073 LZ Amsterdam - De Pijp

Routebeschrijving
020 737 32 31

ThePhoneLab - Marnixstraat 253

Marnixstraat 253, 1015 WH Amsterdam - De Jordaan

Routebeschrijving
020 223 60 38

ThePhoneLab - Beethovenstraat 94

Beethovenstraat 94, 1077 JN Amsterdam - Zuid

Routebeschrijving
020 737 29 42

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving
072 220 51 89

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving
023 737 03 85

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving
070 221 1700