Menu Close

iPhone batterij vervangen Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Gaat je iPhone batterij heel snel leeg? Super vervelend! Meestal is de oplossing je iPhone batterij vervangen. Plan hier een afspraak in om je batterij te laten vervangen bij ThePhoneLab in Haarlem! Bij ThePhoneLab is binnen 30 minuten jouw iPhone weer voorzien van een nieuwe batterij. Dit alles terwijl jij geniet van een heerlijk kopje koffie. Lees op deze pagina meer over mogelijke oorzaken hoe het komt dat je iPhone batterij aan vervanging toe is.

Welke iPhone dient gemaakt te worden?

Bij ThePhoneLab Haarlem kun je terecht voor batterij reparaties aan de volgende Apple iPhone modellen:

 

 

Dit zijn de 3 meest voorkomende batterij problemen in Haarlem:

iPhone loopt snel leeg

Er zijn een aantal dingen die je zelf kan proberen voordat je besluit om je iPhone batterij te laten vervangen. In ons blog “iPhone loopt snel leeg? Dit is wat je kunt doen!” leggen wij uit hoe er verschillende problemen kunnen ontstaan en wat je zelf zou kunnen doen om deze op te lossen. In de blog behandelen wij drie mogelijke problemen: Batterij iPhone loopt snel leeg, iPhone valt uit terwijl batterij niet leeg is, iPhone loopt snel leeg zonder gebruik en batterij sneller leeg door kou. Vaak wijst een iPhone die snel leeg loopt op batterij slijtage. Batterij slijtage kan tot op een zekere hoogte worden voorkomen door altijd een Apple gecertificeerde oplader te gebruiken en je iPhone nooit in de auto op te laden.

iPhone laadt niet op

Heb je altijd ruzie met je oplader omdat hij alleen in een bepaalde houding je iPhone oplaadt? Of gebeurt er ineens helemaal niks meer als je de oplader in de iPhone steekt? Controleer voordat je besluit de iPhone batterij te vervangen eerst of de oplader, adapter of het stopcontact het wel goed doen. Heb je dit getest en laadt je iPhone nog steeds niet op? Misschien zit er dan stof in de oplaadpoort waardoor je iPhone niet (goed) oplaadt. Het stof kan je zelf proberen te verwijderen maar om schade aan de oplaadpoort te voorkomen raden wij aan langs te komen bij ThePhoneLab waar wij als onderdeel van het gratis APK’tje het stof kosteloos voor je verwijderen. In ons blog “iPhone laadt niet op? Dit kun je er aan doen” vertellen wij meer over dit vervelende probleem en komen er meer mogelijke oorzaken aan bod.

iPhone start niet op

Start je iPhone niet meer op? Dit is een erg vervelend probleem dat gelukkig wel te repareren is. Het ligt vaak niet aan de batterij wanneer de iPhone niet meer opstart, in sommige gevallen zoals wanneer je iPhone scherm zwart blijft is een nieuw scherm vaak de oplossing. Geeft jouw iPhone alleen nog maar een zwart scherm? Lees dan ons blog over iPhone zwart scherm. Start je iPhone niet op doordat hij blijft hangen op het Apple logo met opstarten? Dit noemt men ook wel een bootloop. In ons iPhone start niet op blog gaan we hier dieper op in, ook vertellen wij jou meer over andere mogelijke oorzaken.

Haal & Breng service in Haarlem

Het wegbrengen van je iPhone voor een reparatie kan soms een werkje zijn waar je maar niet aan toe komt. Bijvoorbeeld omdat je druk bent met je werk of studie. Als je geen tijd hebt om langs te komen bij onze iPhone reparatie service in Haarlem, kunnen wij ‘m bij je komen ophalen! Met de Haal & Breng service wordt je iPhone opgehaald en naar onze reparatie service gebracht. Na een diagnose van je iPhone repareren we het toestel en brengen we ‘m weer naar je toe. Het enige dat jij hoeft te doen, is de reparatie aanmelden op onze website. Geef aan wat voor type iPhone je hebt en welke reparatie er nodig is. Vervolgens selecteer je een voor jou geschikte datum en vul je je gegevens in. iPhone batterij vervangen Haarlem bij ThePhoneLab is eenvoudig en snel! 

Wil je toch liever zelf langskomen? Dat is natuurlijk altijd mogelijk. Het is ook mogelijk om zonder afspraak bij ons in Haarlem binnen te komen lopen, maar in dat geval ben je niet altijd verzekerd van onze snelle service. Daarom is het verstandig om online een afspraak te maken. Kom snel langs voor iPhone batterij vervangen Haarlem.

Selecteer je iPhone