Menu Close

Smartphone reparatie Utrecht

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Snelle smartphone reparatie Utrecht

Werkt jouw smartphone niet meer naar behoren? Dan staan de specialisten van ThePhoneLab paraat! Wij helpen onze klanten al jaren met de meest uiteenlopende smartphone reparaties. Een iPhone die in het toilet is gevallen, een Huawei die de stoeprand heeft gekopt of een Samsung camera die alleen maar blurry selfies laat zien? Geen paniek, niets is onze smartphone-specialisten te gek! Woon jij in of nabij Utrecht en heeft jouw smartphone dringend een reparatie nodig? Plan dan nu online een afspraak in voor een smartphone reparatie Utrecht en je wordt vaak al binnen 30 minuten geholpen. We zien je graag bij ThePhoneLab in Utrecht voor een smartphone reparatie op maat!

Jij hebt geen zin om uren te wachten op de reparatie van je smartphone. Je bent druk en dat begrijpen we bij ThePhoneLab maar al te goed. Wij kunnen het probleem van jouw smartphone vaak al binnen 30 minuten verhelpen. Binnen no-time sta jij weer buiten met een naar behoren werkende smartphone. Wil jij profiteren van onze 30 minuten-service? Plan dan eenvoudig online een afspraak in voor een smartphone reparatie Utrecht. Selecteer het type smartphone, type reparatie, locatie, datum en tijdstip en voilà! Mét afspraak sta je vaak binnen 30 minuten weer buiten. Natuurlijk kun je ook zonder afspraak even binnenstappen, maar dan kan het zijn dat je eventjes moet wachten.

Selecteer je smartphone

 

Smartphone reparatie Utrecht: type smartphone en reparatie

De specialisten van ThePhoneLab hebben ervaring met allerlei typen smartphones en typen reparaties. Zo kun je bij ons terecht voor scherm reparatie, connector reparatie, audiojack reparatie, waterschade schoonmaak, het vervangen van je batterij en meer. Met welk type smartphone kun je bij ThePhoneLab voor een reparatie binnenlopen? Wij hebben het hieronder voor je op een rij gezet:

Selecteer bij je afspraak het model en het type reparatie. De tarieven verschillen en worden zichtbaar bij het kiezen van het type apparaat en reparatie. Wij kunnen je ook helpen met de reparatie(s) van je iPad.

 

Haal & Breng-service bij smartphone reparatie Utrecht

Er is meer! Je kunt bij ThePhoneLab niet alleen genieten van een snelle en vakkundige smartphone reparatie Utrecht, maar ook profiteren van onze Haal & Breng-service. Heb je geen tijd om je smartphone weg te brengen voor reparatie? Dan halen we je smartphone gewoon bij je op. We repareren hem in onze winkel en brengen je smartphone, gemaakt en al, weer bij je terug. Makkelijker dan dit krijg je het niet!

 

Service van ThePhoneLab

Binnen 30 minuten weer buiten staan, de mogelijkheid tot halen & brengen, een vakkundige reparatie en levenslange garantie op de onderdelen? Bij ThePhoneLab hebben we het allemaal! Plan eenvoudig en snel online jouw afspraak voor een smartphone reparatie Utrecht en profiteer van de voordelen. Bij ThePhoneLab vind je alle reparaties voor een schappelijke prijs. Dat is ook prettig voor de portemonnee. Smartphone reparatie Utrecht? ThePhoneLab!

Selecteer hier je smartphone