Menu Close

Smartphone reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Smartphone reparatie Haarlem

Jouw smartphone laat het afweten? Je homebutton blijft hangen, je earspeaker doet het niet, je camera is kaduuk of je krijgt je smartphone gewoon helemaal niet meer aan de praat? Geen zorgen, bij ThePhoneLab hebben we ervaring met allerlei smartphone mankementen. We hebben een team van smartphone-specialisten paraat die jouw smartphone binnenstebuiten keren. Woon je in of nabij Haarlem en heb je dringend een smartphone reparateur nodig? Plan dan online een afspraak in voor een smartphone reparatie Haarlem. We kunnen je vaak al binnen 30 minuten van je probleem afhelpen. Natuurlijk kun je ook zonder afspraak even binnenlopen voor een smartphone reparatie Haarlem, maar dan kan het zo zijn dat je iets langer moet wachten. We zien je graag bij ThePhoneLab in Haarlem!

Selecteer je smartphone

 

Soorten smartphone reparaties Haarlem

Bij ThePhoneLab kunnen we je helpen met een scala aan smartphone reparaties. Van kleinere dingen zoals het updaten van je smartphone of het overzetten van je data, tot het repareren van je scherm en het schoonmaken van je smartphone na een duik in water. Werkt je smartphone niet of niet optimaal, maar heb je geen idee wat er nu aan de hand is? Dan kunnen we je misschien helpen met onze gratis smartphone diagnose. Vinden we het mankement, dan zullen we een passende oplossing aandragen. Vaak kunnen we direct al je smartphone repareren, uiteraard wel met jouw toestemming. 

 

Smartphone reparatie Haarlem: type smartphone

We hebben niet langer allemaal een Nokia. Tegenwoordig zijn er vele merken smartphones op de markt. Voor bijna ieder apparaat, oud of nieuw, hebben wij een reparatie paraat. Zo kun je bij ThePhoneLab binnenlopen met de volgende merken smartphones:

Bij het plannen van afspraak online, kun je het merk en het type selecteren. Op de website kun je zien welke reparaties wij voor jouw smartphone kunnen uitvoeren. De tarieven verschillen per apparaat en worden zichtbaar bij het kiezen van de reparatie. Beschik je over een iPad met een mankement? Dan kun je ook met je iPad bij ons aankloppen. 

 

Haal & Breng-service bij smartphone reparatie Haarlem

Kun je geen gaatje in je agenda vinden om je smartphone bij ons af te leveren? Dan is de Haal & Breng-service van ThePhoneLab misschien een fijne optie voor jou! De naam verklapt het eigenlijk al; wij halen je smartphone bij je op, nemen hem mee voor reparatie en brengen hem daarna weer bij je terug. Dat kan behoorlijk wat tijd schelen. Zo kun jij door met je werk en regelen wij de rest! 

 

Service van ThePhoneLab

Bij een smartphone reparatie Haarlem bij ThePhoneLab kun je rekenen op een snelle en vakkundige service. Vaak sta jij binnen 30 minuten weer buiten met een smartphone die werkt. Natuurlijk repareren we jouw smartphone met originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen. Hier krijg je bovendien levenslange garantie op. Smartphone reparatie nodig en profiteren van onze voordelen? Maak dan nu online een afspraak voor een smartphone reparatie Haarlem. We heten je graag welkom in onze winkel!

Selecteer hier je smartphone