Menu Close

Scherm reparatie Utrecht

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Je scherm is gebarsten of defect en je bent op zoek naar een scherm reparatie in Utrecht? Zoek niet verder! Bij ThePhoneLab kunnen we je scherm snel, professioneel en tegen een scherpe prijs repareren. Wij bieden namelijk zeer betaalbare scherm reparaties aan. Heb jij een iPhone? Dan kan je bij ons de keuze maken. Wij bieden namelijk originele Apple schermen en iPhone schermen van ThePhoneLab aan. Onze eigen schermen zijn van hoge kwaliteit en worden verkocht voor een scherpe prijs. Heb je een ander merk smartphone of heb je een tablet? Op onze prijzenpagina kun je alle prijzen voor een scherm reparatie per toestel vinden. Een scherm reparatie duurt nooit lang: met dank aan onze 30 minuten service sta je binnen korte tijd weer buiten met een gemaakt toestel. Je bent ook altijd welkom om een kopje koffie bij ons te drinken in de zaak of mee te kijken bij de reparatie die wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.

Waarom je scherm vervangen bij ThePhoneLab Utrecht?

Bij ThePhoneLab werken we met professionele reparateurs die snel en vakkundig jouw scherm kunnen vervangen. Als je geen tijd hebt om langs te komen in een van onze filialen kun je ook gebruik maken van onze Haal & Breng service. Een van onze specialisten komt de smartphone of tablet bij je aan de deur ophalen en levert hem op locatie weer af: natuurlijk met een splinternieuw scherm.

Scherm reparatie Utrecht

Specialist Kylian repareert jouw scherm snel en vakkundig!

Zelf onderzoeken wat er mis is met je scherm?

Lees deze blogs voor meer info over:

Kom je er zelf niet uit? Maak je niet druk; bij ThePhoneLab kun je een afspraak maken voor een schermreparatie:

Maak een afspraak

Van diagnose naar scherm reparatie in Utrecht

Soms zie je aan het toestel dat het scherm defect is: er zitten barsten in het scherm, je ziet strepen of vlekken op het scherm of het scherm staat gedeeltelijk uit. Het kan ook voorkomen dat je scherm volledig zwart is en dat je niet weet of het scherm kapot is, of dat het zwarte beeld wordt veroorzaakt door een ander defect in het toestel. In dat geval stellen we voor dat je langskomt voor een diagnose afspraak. Wij gaan dan voor je uitzoeken waar het defect vandaan komt. Een diagnose is altijd gratis en na het vinden van het defect ben je nooit verplicht om tot reparatie over te gaan. Je plant je diagnose afspraak eenvoudig via onze website. Ook kun je ervoor kiezen om binnen te stappen in een van onze filialen wanneer het jou uitkomt. Je kunt na de diagnose altijd overgaan tot een scherm reparatie in Utrecht.

Scherm vervangen in Amsterdam

Op zoek naar een scherm reparatie in Utrecht? Bij ThePhoneLab kunnen we je snel en vakkundig helpen hierbij. Wij zorgen ervoor dat je smartphone of tablet wordt voorzien van een nieuw scherm – en dat vaak binnen 30 minuten. Onze specialisten zijn professioneel en werken volgens de no cure, no pay methode. Kortom: loop jij niet naar buiten met gemaakte device? Dan hoef je nooit te betalen.

Veelgestelde vragen over een scherm reparatie in

  • Met welke smartphones en tablets kan ik terecht bij jullie voor een scherm reparatie?

    Hier vind je een overzicht van alle smartphones en tablets waarvoor wij scherm reparaties aanbieden. Maak eenvoudig online een afspraak of stap binnen in een van onze filialen wanneer het jou uitkomt.

  • Hoe lang duurt een scherm reparatie bij ThePhoneLab?
  • Waarom een schermreparatie bij ThePhoneLab?

Levenslange garantie op je schermreparatie

Standaard hanteren wij levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Dit doen we omdat we zeker zijn van onze zaak: bij ons werken professionele specialisten die vakkundig te werk gaan. Wil je een extra stukje zekerheid voor je scherm? Dan is een glasplaatje of een Clearplex screenprotector misschien de oplossing voor jouw toestel.

Scherm reparaties bij ThePhoneLab

Op zoek naar een scherm reparatie in Utrecht of omgeving Utrecht? Bij ThePhoneLab staan we zeven dagen per week voor je klaar. Je kunt via de button hieronder gemakkelijk online een afspraak maken. Ook is het mogelijk om een van onze filialen binnen te stappen wanneer het je uitkomt. Bekijk hier een overzicht van alle smartphones en tablets waarvoor wij schermreparaties aanbieden.

Maak een afspraak

Reparaties bij ThePhoneLab Utrecht

Naast een scherm reparatie in Utrecht bieden we bij ThePhoneLab meerdere reparaties aan. Alle specifieke reparaties per toestel kun je hier vinden. Klik op onderstaande reparaties voor meer informatie over een specifieke reparatie bij ThePhoneLab Utrecht: