Menu Close

Clearplex nu beschikbaar bij ThePhoneLab, maar wat is het?

Je handen zijn glibberig, je prikt hem net naast je zak of je telefoon is net even te groot om goed vast te kunnen houden. Het gevolg? Hij valt, maakt een drievoudige flikflak en ligt als een besmeerde boterham face-down op de grond. je moet eerst flink moed verzamelen voordat je je dierbaarste bezit weer op durft te pakken om de schade te bekijken.

Deze angstige momenten behoren nu tot het verleden want ThePhoneLab introduceert: Clearplex Screen Protectors van Protection Pro, dé screen protector op maat. Deze ultieme bescherming voor je smartphone, tablet of welk ander apparaat dan ook heeft niet alleen ongekend goede bescherming tegen krassen, maar vangt ook de impact van een klap op zoals geen ander product dit kan. En het belangrijkste: je hebt eigenlijk niet eens door dat hij er op zit! Onze specialist Job vertelt je graag meer hierover.

Wat is Clearplex?

Clearplex is een zelfherstellend schok-absorberend folie met nano technologie dat op je telefoon kan worden aangebracht. Het folie wordt voor jouw toestel speciaal op maat gesneden. Hiervoor maken wij gebruik van een database met meer dan 4000 devices. Voor elk device zijn zowel de voor als achterkant beschikbaar en voor je scherm kun je ook nog eens kiezen uit volledige bescherming of case-friendly.

Door de speciale applicatiegel die wij gebruiken laat de folie niet los en komen er geen luchtbelletjes onder. Hierdoor kan hij ook perfect geplaatst worden op de ‘’curved’’ schermen van bijvoorbeeld een Samsung S9. Iets wat met een glasplaatje niet mogelijk is.

Voordelen van Clearplex ten opzichte van een glasplaatje?

  • Voor elk type smartphone, tablet en vrijwel elk ander apparaat met een scherm, passende bescherming.
  • Ongekende val- en kras bescherming.
  • Zelfhelende eigenschappen zorgen ervoor dat krasjes verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Het zeer dunne folie is veel minder merkbaar tijdens het gebruik van je device dan een glasplaatje.
  • Twee weken plak garantie op Clearplex.

Mocht je nog niet overtuigd zijn van alle voordelen van Clearplex, zelfs NASA maakt ervan gebruik voor alle devices die de ruimte in gaan. En zeg nou zelf: als het goed genoeg is voor NASA, is het toch goed genoeg voor je smartphone, tablet of welk apparaat dan ook?

Laat vandaag nog je Clearplex plakken door onze specialisten. Maak online een afspraak of stap binnen bij één van onze locaties!