Menu Close

OnePlus reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

ThePhoneLab is geautoriseerd reparatiepartner van OnePlus en daarom ben je voor een OnePlus reparatie in Haarlem bij ThePhoneLab aan het goede adres. Je kunt met al jouw problemen bij ons terecht. Of het hierbij nou gaat om een gebarsten scherm die gerepareerd moet worden tijdens een schermreparatie of het vervangen van je accu: onze specialisten staan voor jou klaar. Je bent 7 dagen per week welkom, met en zonder afspraak!

Een groot voordeel van een OnePlus reparatie bij ThePhoneLab is dat wij alleen werken met originele onderdelen. Ook hebben wij toegang tot de software van OnePlus, waardoor we jouw toestel altijd veilig kunnen herstellen. Daarnaast bieden we levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. OnePlus reparatie Haarlem? ThePhoneLab maakt het voor jou!

Afspraak maken

 

Van diagnose naar reparatie in Haarlem

Wanneer je batterij niet meer goed werkt en je telefoon bij hoge of lage temperaturen uitvalt, dan is het vanzelfsprekend dat de batterij moet worden vervangen. Ook wanneer er barsten in het beeldscherm zitten, dan weet je dat je scherm moet worden vervangen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je niet weet wat er met je toestel aan de hand is, maar deze niet meer naar behoren werkt. Ook dan staan onze specialisten voor jou klaar! Bij ThePhoneLab in Haarlem ben je altijd welkom voor een kosteloos en vrijblijvend onderzoek. Een van onze specialisten kan vaak binnen 30 minuten vertellen wat er met jouw OnePlus telefoon aan de hand is. Vervolgens bepaal je zelf of je overgaat tot reparatie. Je bent hiertoe niet verplicht!

 

OnePlus reparatie Haarlem – toestellen

Wil jij weten welke soorten reparaties er voor jouw toestel beschikbaar zijn? En wat deze gaan kosten? Klik dan op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw OnePlus toestel hier niet bij? Klik dan hieronder.

Alle OnePlus toestellen