Menu Close

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162,2011 SZ,Haarlem

Routebeschrijving 023 737 03 85

Grote Houtstraat 162

2011 SZ Haarlem

Routebeschrijving 023 737 03 85 Meer over Grote Houtstraat – Haarlem
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Dichtstbijzijnde ThePhoneLab voor jou

Telefoonwinkel Haarlem

Werkt jouw telefoon of tablet niet naar behoren? Of heb je jouw toestel laten vallen, waardoor je nu last hebt van waterschade of een gebroken scherm? Wat het probleem met jouw iPhone, Samsung, iPad of tablet ook is, de specialisten van ThePhoneLab kunnen je helpen in onze telefoonwinkel in het centrum van Haarlem. Plan online een afspraak in op een voor jou handig moment, en je wordt snel geholpen door onze specialisten. Je ziet trouwens online wat een reparatie zal kosten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over verborgen kosten. Kies dus nu voor de kwaliteitsvolle en snelle service van ThePhoneLab in 

Kwaliteitsvolle reparaties in onze telefoonwinkel Haarlem

Heb je een probleem met jouw mobiel of tablet? Bij ThePhoneLab staan we voor jou klaar. Van het vervangen van het scherm tot het uitvoeren van een software reset, je kunt van ons een kwaliteitsvolle, snelle en goede service verwachten. 

Onze reparateurs in de telefoonwinkel in Haarlem checken jouw GSM of tablet grondig en repareren waar nodig. Hiervoor gebruiken we bijna altijd originele onderdelen, waar je drie maanden garantie op krijgt. Mocht het niet mogelijk zijn om deze onderdelen te gebruiken, dan brengen we jou op de hoogte en gebruiken we andere onderdelen van de hoogste kwaliteit. 

Een groot voordeel van reparaties bij onze telefoonwinkel in Haarlem is de snelheid. Bijna alle reparaties kunnen binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Maak online een afspraak en kies een passende dag en een passend uur, kom langs in onze winkel en onze reparateur staat voor je klaar. Het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen, maar dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten. 

De reparaties in Haarlem

We voeren verschillende reparaties uit, die je makkelijk online kunt aangeven. Zo kunnen we data overzetten, iPhone batterij vervangen, behuizing vervangen, software resetten en meer. 

Ook voor een iPad reparatie staan we voor je klaar. 

De Haal & Breng-service van ThePhoneLab

Wat kan het leven soms druk zijn! Soms heb je een probleem met jouw GSM of tablet, maar heb je echt geen tijd om langs te gaan bij een telefoonwinkel in Haarlem. Dat begrijpen wij. Daarom hebben wij speciaal voor jou de Haal & Breng-service in het leven geroepen. Met deze service geef je online aan wat er moet worden gerepareerd aan jouw toestel en kies je een dag waarop onze Haal & Breng-service het toestel kan ophalen. Vul je persoonlijke gegevens en je woon- of werklocatie in en wij zorgen ervoor dat jouw smartphone of tablet wordt opgehaald. Nadat het issue is opgelost, brengen wij het toestel gewoon weer terug. 

Service van ThePhoneLab

Ben je benieuwd naar de tarieven van onze telefoonwinkel in Haarlem? Die kun je gewoon online bekijken! Bij ons hoef je niet te vrezen dat je ineens onverwacht een gepeperde rekening voor je neus krijgt, want je ziet vooraf online al de kosten van de reparatie.

Heb je nog een vraag voor ons? Neem dan contact op met onze klantenservice of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden! We helpen je graag.