Menu Close

GSM reparatie Utrecht

Vakkundige en snelle reparatie in Utrecht

Is het scherm van jouw GSM gebroken? Of is jouw batterij in één-twee-drie leeg? Bij ThePhoneLab snappen we maar al te goed hoe vervelend het is als jouw GSM kapot is. Daarom doen wij aan snelle telefoon reparatie. Zo kunnen we je helpen bij waterschade, vervangen we een kapotte batterij of fixen we een nieuw scherm. Wat erg makkelijk is aan onze GSM reparatie service, is dat je online een afspraak kunt inplannen en langs kunt komen op het door jou gekozen tijdstip. Wil je kiezen voor bijvoorbeeld een scherm reparatie, maar komt het jou niet uit om langs te komen? Dan kun je kiezen voor onze Haal & Breng-service. Lees hieronder meer over onze GSM reparatie in Utrecht

Er zijn meerdere voordelen aan gebruikmaken van onze GSM reparatie in Utrecht. Zo profiteer je van snelle service en uitstekende kwaliteit. Onze reparateurs checken jouw GSM grondig en gaan zorgvuldig te werk. Wij gebruiken (bijna) altijd originele onderdelen, en indien dit niet mogelijk is, brengen we jou op de hoogte en gebruiken we uiteraard de beste alternatieve oplossing. 

Nood aan een GSM reparatie in Utrecht? Bij ThePhoneLab staan we voor je klaar! We repareren veel verschillende GSM’s van verschillende merken. Van de iPhone XR tot de Huawei P8 Lite of de Sony Xperia Z5, wij helpen je graag. Je kunt makkelijk online een afspraak inplannen en vervolgens jouw GSM brengen op het gekozen tijdstip. Uiteraard kun je ook zonder afspraak langskomen, maar we kunnen niet garanderen dat je dan direct aan de beurt bent. 

Selecteer hier je GSM

 

GSM reparatie Utrecht voor een goede prijs

Zie jij ook af en toe GSM reparatie prijzen waarvan je schrikt? Bij ThePhoneLab kun je je hart vasthouden: aan GSM reparatie hoeft heus niet altijd een extreem prijskaartje te hangen. Bij ons zie je al vooraf de prijs online. Je profiteert bij ThePhoneLab altijd van een top service, kwalitatieve reparatie en een goede, transparante prijs. Kies dus nu voor onze GSM reparatie in Utrecht! 

Wist je trouwens dat je na een GSM reparatie nog van 6 maanden garantie geniet op de door ons vervangen onderdelen? Wij repareren jouw GSM dus altijd aan de hoogste standaard, met de beste materialen. 

 

Kies een telefoon reparatie Utrecht

ThePhoneLab repareert diverse soorten GSM’s. Hieronder zie je alle merken die wij voor je kunnen repareren: 

Mocht je ook een iPad met een probleem hebben, kun je ook kiezen voor een iPad reparatie.

 

GSM reparatie Utrecht met onze Haal & Breng-service

Druk, druk, druk! Soms lukt het je door je drukke schema niet om jouw GSM binnen te brengen bij ThePhoneLab. Daar hebben wij een handige oplossing voor: de Haal & Breng-service! Met deze service komen wij jouw GSM ophalen thuis of op je werk en nemen wij deze mee naar onze reparatie service. Wij onderzoeken je GSM, fixen het probleem en brengen nadien je GSM makkelijk weer naar je toe. 

Je kunt makkelijk kiezen voor onze Haal & Breng-service online. Je meldt de reparatie aan op de website, geeft aan welke GSM je hebt en geeft door wat er precies moet gebeuren. Vervolgens kies je een voor jou geschikte datum en vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat je GSM wordt opgehaald. Een GSM reparatie in Utrecht was nog nooit zo makkelijk! 

Breng je toch liever zelf je GSM langs in Utrecht? Uiteraard is dit ook mogelijk. Als je online een afspraak hebt ingepland, wordt je GSM binnen een half uur gerepareerd. Zonder afspraak kan dit iets langer duren, maar je bent uiteraard van harte welkom om binnen te stappen in onze winkel. 

 

GSM reparatie Utrecht van goede kwaliteit

Ben je benieuwd naar de tarieven voor een GSM reparatie in Utrecht bij ThePhoneLab? Goed nieuws, die kun je direct zien als je je GSM aanmeldt voor reparatie. Vul het type GSM die je hebt in en duid aan welke reparatie er nodig is, en je ziet direct de prijs. Wij staan voor je klaar met een goede service en transparantie in de prijs. 

Heb je nog een vraag over onze GSM reparatie service in Utrecht? Neem dan zeker contact op met onze klantenservice of kijk bij onze veelgestelde vragen of algemene voorwaarden. Je krijgt van ons drie maanden garantie op al onze reparaties en we gebruiken – indien mogelijk – altijd originele onderdelen voor jouw GSM reparatie. 

Vind je ook dat het tijd is om jouw batterij te vervangen of om je niet langer te irriteren aan jouw kapotte home button of gebroken scherm? Kies dan voor ThePhoneLab. Wij voeren jouw GSM reparatie Utrecht snel en professioneel uit.

Klik hier om je toestel te selecteren