Menu Close

Scherm kapot? Wij kunnen je helpen!

Is jouw scherm kapot? Kom dan lang bij ThePhoneLab! Hier wordt jouw scherm binnen 30 minuten vervangen. Naast een super snelle service profiteer je bij ThePhoneLab van uitstekende kwaliteit. De scherm reparatie wordt uitgevoerd door een van onze reparateurs. Zij analyseren het kapotte scherm eerst en gaan vervolgens zorgvuldig te werk als ze het scherm vervangen. Als je scherm kapot is kun je terecht bij ThePhoneLab!

Bekijk de tarieven voor jouw toestel

Een kapot scherm is heel vervelend, dat snappen we bij ThePhoneLab heel goed. Daarnaast snappen we het dat niet iedereen het geld en de tijd heeft om zijn of haar scherm direct te laten repareren. Toch willen we je adviseren om niet met een kapot scherm rond te blijven lopen. Een kapot scherm is niet handig. Je kunt vaak niet meer van alle functies gebruik maken, het beeld is minder duidelijk en swipen gaat moeilijk.

Maar naast dat de functies van je scherm niet goed meer werken, vergroot een kapot scherm ook het risico’s op andere soorten schade. Zo heb je een grotere kans om waterschade op te lopen. Doordat het scherm kapot is, kan er gemakkelijk vocht en vuil in je telefoon komen. Dit wil je natuurlijk voorkomen! Is je scherm kapot? Laat hem dan zo snel mogelijk repareren om andere kosten en problemen te voorkomen.

Scherm reparatie van verschillende modellen

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor de schermreparatie van verschillende soorten smartphones. Dus is het scherm kapot van jouw iPhone, Samsung of Huawei, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor de scherm reparatie van je OnePlus, Sony of LG kun je bij ons terecht! Onze specialisten maken vrijwel altijd gebruik van originele schermen. Soms is dit niet mogelijk, maar dan brengen we je op de hoogte en gebruiken we de hoogste haalbare alternatieven!

 

Scherm kapot? Goedkoop is duurkoop

We snappen heel goed dat jij niet te veel geld wilt uitgeven aan een nieuw scherm. Maar juist in deze reparatie branche speelt de kwaliteit een hele belangrijke rol. Een schermreparatie bedrijf heeft eindeloos veel verschillende soorten kwaliteit wat betreft ingekochte onderdelen. Van BB+ tot AAAA+, tot aan het originele scherm van de telefoonfabrikant zelf. Het is logisch dat de prijzen hierin enorm verschillen.

Een namaak scherm met namaak glas en niet-origineel LCD mag dan misschien erg goedkoop zijn, maar levert op den duur vaak problemen waardoor je nogmaals je scherm kunt laten repareren. Goedkoop is in het geval van een kapot scherm, vaak duurkoop. Bij ThePhoneLab maken wij altijd gebruik van originele schermen of de hoogste kwaliteit compatible schermen. Wanneer wij direct bij de fabrikant in kunnen kopen, doen wij dit altijd. Bij ons ben je dus verzekerd van de beste kwaliteit schermen. Je hoeft je geen zorgen te maken over dat je je scherm opnieuw moet laten repareren.

 

Mobiel reparatie

Naast dat wij kapotte schermen repareren kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor andere soorten reparaties. Dit zijn naast de scherm reparatie, onze meest voorkomende reparaties:

  • batterij reparatie (batterij snel leeg);
  • dock connector reparatie (laadt niet meer op);
  • waterschade reparatie;
  • lock button reparatie (gaat niet meer aan en uit);
  • home button laten vervangen.

Een kapot scherm laat je maken bij al onze locaties. Ben jij op zoek naar een scherm reparatie Amsterdam, Utrecht of Haarlem? Maak een online afspraak of kom langs. Voor grote of kleine mobiel reparatie kun je terecht bij ThePhoneLab. Weet jij nog niet wat voor reparatie jij moet laten doen of heb je vragen over onze service? Neem dan gerust contact met ons op! Onze specialisten staan voor je klaar met advies en antwoord op al jouw vragen. Is het scherm van jouw iPad kapot? Ook dan kun je bij ons terecht.

Selecteer je toestel