Menu Close

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4,3512 TA,Utrecht

Routebeschrijving 030 737 08 72

Potterstraat 4

3512 TA Utrecht

Routebeschrijving 030 737 08 72 Meer over Potterstraat – Utrecht
Openingstijden
Maandag: 09:00-19:00 Dinsdag: 09:00-19:00 Woensdag: 09:00-19:00 Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00 Zaterdag: 10:00-18:00 Zondag: 12:00-17:00

Dichtstbijzijnde ThePhoneLab voor jou

Telefoonwinkel Utrecht

Mobiele telefoons en iPads kunnen soms kuren hebben en hebben een update nodig. Het is ook mogelijk dat er ineens iets niet meer naar behoren werkt. Of heb je jouw smartphone of tablet laten vallen? Kom langs bij ThePhoneLab in Utrecht. Onze specialisten helpen je graag, wij zijn er als je hulp nodig hebt. Plan online een afspraak in bij onze telefoonwinkel in Utrecht, breng jouw GSM of tablet binnen en wij doen de rest! Wij repareren snel en je ziet op voorhand wat het werkje zal kosten. Handig, toch? 

Vakkundige reparatie in onze telefoonwinkel Utrecht

Bij onze telefoonwinkel in Utrecht fixen we allerlei problemen die jij kunt hebben met jouw smartphone of tablet. Van een Huawei P20 Lite met een gebroken scherm tot een iPhone XS die een software reset nodig heeft, wij staan voor je klaar. 

Bij onze telefoonwinkel in Utrecht profiteer je van een service van uitstekende kwaliteit. Onze reparateurs checken jouw smartphone of tablet grondig en repareren, updaten en resetten waar nodig. Bij een telefoon reparatie gebruiken we bijna altijd originele onderdelen, waarop je 6 maanden garantie krijgt. Als het niet mogelijk is om originele onderdelen te gebruiken, dan brengen we je uiteraard op de hoogte. 

Onze service is bovendien ook snel; bijna alle reparaties kunnen binnen 30 minuten worden uitgevoerd. Maak makkelijk online een afspraak. Duid jouw smartphone of tablet aan, kies de nodige reparatie en beslis een dag en een tijdstip. Dan staat er een reparateur klaar om jouw issue te fixen. Natuurlijk kun je ook even binnenwippen in onze telefoonwinkel in Utrecht, maar we kunnen niet garanderen dat we je dan direct kunnen helpen. Wij voeren hier iPhone reparaties, iPad reparaties maar ook Samsung reparaties of bijna elke smartphone reparatie die je maar kan bedenken.

Reparaties die we uitvoeren in onze telefoon winkel Utrecht

In onze telefoonwinkel in Utrecht voeren we verschillende reparaties uit, zoals een scherm vervangen, behuizing vervangen, de smartphone of tablet schoonmaken na waterschade, een diagnose geven, data overzetten, software resetten en updates doorvoeren. 

We kunnen bovendien ook een iPad reparatie voor je uitvoeren! 

Geen tijd om naar onze telefoonwinkel in Utrecht te komen? Kies voor de Haal & Breng-service!

Heb je een fulltime job en veel plannen in het weekend? Studeer je voor tentamens en komt het je even écht niet uit om jouw smartphone of tablet binnen te brengen? Geen probleem! Speciaal voor de bezige bijen heeft ThePhoneLab de Haal & Breng-service ontwikkeld. Hierbij komen wij de GSM of tablet ophalen bij je thuis of op je werk. Deze handige service kun je online aanvragen, geef aan welk model smartphone of tablet een reparatie nodig heeft, op welke dag we dit kunnen ophalen en wat het adres is. Wij regelen de rest en zorgen ervoor dat je smartphone wordt opgehaald. Na de reparatie in onze telefoonwinkel in Utrecht brengen wij uiteraard jouw toestel terug. 

Service van ThePhoneLab

Ben je benieuwd naar de tarieven voor een reparatie bij ThePhoneLab? Daar zijn wij transparant in, je kunt ze gewoon zien als je jouw smartphone of tablet aanmeldt voor reparatie. 

Heb je nog een vraag voor ons met betrekking tot onze telefoonwinkel in Utrecht? Contacteer dan onze klantenservice of neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen en algemene voorwaarden!