Alle reparaties

Selecteer jouw LG

LG reparatie

Heb je een LG die al een tijdje niet meer goed werkt? Is jouw scherm gebarsten, loopt je accu snel leeg of werkt je camera niet meer? Dan is het tijd voor een LG reparatie. Als je LG kapot is of slecht functioneert is dat zeer vervelend. Gelukkig sta je na een telefoon reparatie bij ThePhoneLab veelal binnen 30 minuten weer buiten. Dit komt doordat onze specialisten direct aan de slag mogen met jouw LG reparatie. 

  • Hoelang duurt het om mijn LG te laten maken?

    De meest voorkomende reparaties zijn binnen 30 minuten uitgevoerd. Ook vind je de correcte reparatieduur terug bij de geselecteerde reparatie.

  • Wat zijn de kosten van mijn LG reparatie?
  • Zijn er LG reparaties die jullie niet uitvoeren?
  • Wat valt onder de garantie van een LG reparatie?

De snelste LG reparaties 

Bij ThePhoneLab geloven we in snelle reparaties tegen de beste reparatie prijzen. Daarom houden wij de prijzen in de markt nauwlettend in de gaten en zetten wij deze zo scherm mogelijk in. Is je LG scherm kapot, laadt het toestel niet meer op of heeft je LG toestel een plons gemaakt? In de meeste gevallen kunnen we het toestel binnen 30 minuten repareren. Alle reparaties worden uitgevoerd met originele onderdelen van LG. Daarom zijn wij zeker van onze zaak en geven wij jou als klant levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

Plan je LG reparatie afspraak in 

Wil je zo snel mogelijk worden geholpen? Dan maak je makkelijk online een afspraak voor één van onze winkels. Voor een LG scherm reparatie, LG waterschade schoonmaak, LG batterij vervangen, LG software reset of LG data overzetten kun je altijd bij ons terecht. Geen idee waarom jouw LG toestel kuren vertoont? Dan kun je kiezen voor een diagnose reparatie, onze LG specialisten gaan dan onderzoeken wat het probleem is bij je LG toestel.

Je kunt ook zonder afspraak langskomen in onze ThePhoneLab winkels, het kan alleen zo zijn dat je dan eventjes moet wachten. Om deze reden raden we je altijd aan om een afspraak te maken voor je smartphone reparatie.

De Haal & Breng service 

Wil je je telefoon laten repareren maar heb je geen tijd om met je toestel langs te komen in één van onze winkels? Geen probleem! Speciaal voor onze klanten hebben wij de haal- en brengservice in de steden waarin wij opereren, zoals Amsterdam. Haarlem, Utrecht, Alkmaar en Den Haag. Wij halen je kapotte toestel bij je thuis óf op kantoor op. Na de LG reparatie brengen we je gerepareerde LG telefoon weer naar je toe. Hierdoor hoef je voor een LG telefoon reparatie niet eens huis of kantoor te verlaten.

Benieuwd naar waar je je LG kan laten repareren?

Klik op de map voor meer info over jouw voorkeurslocatie

ThePhoneLab - Potterstraat 4

Potterstraat 4, 3512 TA Utrecht - Centrum

Routebeschrijving 030 737 08 72

ThePhoneLab - Van Woustraat 190

Van Woustraat 190, 1073 LZ Amsterdam - De Pijp

Routebeschrijving 020 737 32 31

ThePhoneLab - Marnixstraat 253

Marnixstraat 253, 1015 WH Amsterdam - De Jordaan

Routebeschrijving 020 223 60 38

ThePhoneLab - Beethovenstraat 94

Beethovenstraat 94, 1077 JN Amsterdam - Zuid

Routebeschrijving 020 737 29 42

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85

ThePhoneLab - Frederik Hendriklaan 142A

Frederik Hendriklaan 142A, 2582 BH Den Haag - De Fred

Routebeschrijving 070 221 1700

Kies voor gemak

Je bent bij ThePhoneLab welkom met en zonder afspraak. Kom langs in onze winkel in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar of Den Haag.

Onze klanten kiezen voor ThePhoneLab door de combinatie van snelheid, de beste prijs en gemak. Snel even in je lunchpauze je LG telefoon repareren? Plan je afspraak online in! Hier zie je ook gelijk de prijs voor de reparatie. Ook heb je jouw toestel vaak binnen 30 minuten gerepareerd terug. 

Prijzen LG reparatie

Wil jij weten wat het gaat kosten om jouw LG te laten maken? Bekijk de tabel hieronder!

LG SCHERM / LCD BATTERIJ OVERIGE REPARATIES
LG G6 €120 €50 Bekijk alle reparaties
LG G5 €90 €40 Bekijk alle reparaties
LG G4 €90 €30 Bekijk alle reparaties
LG G3 €60 €30 Bekijk alle reparaties
LG G2 o.a o.a Reparaties op aanvraag
LG Nexus 5x €90 €40 Bekijk alle reparaties
LG Nexus 5 €80 €30 Bekijk alle reparaties