Menu Close

Apple reparatie

Openingstijden
Openingstijden
Openingstijden

ThePhoneLab - Transformatorweg 37

Transformatorweg 37, 1014 AJ Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Routebeschrijving 020 244 19 10

Transformatorweg 37

1014 AJ Amsterdam - Sloterdijk (bij BOB's Autowas)

Routebeschrijving 020 244 19 10
Openingstijden
Maandag: 09:00-17:00 Dinsdag: 09:00-17:00 Woensdag: 09:00-17:00 Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00 Zaterdag: 09:00-16:00 Zondag: Gesloten
Openingstijden
Openingstijden
Openingstijden
Openingstijden

Snelle en vakkundige Apple reparatie 

Jouw Apple device werkt niet meer naar behoren. Wat een pech! Misschien kunnen wij je helpen? Bij ThePhoneLab hebben we een team van Apple-specialisten paraat, die tijdens een Apple reparatie jouw apparaat binnenstebuiten keren. Vaak kunnen zij al binnen 30 minuten het probleem verhelpen. Heb jij met spoed een Apple reparatie nodig? Plan dan nu online een afspraak in bij een ThePhoneLab winkel in Amsterdam, Haarlem of Utrecht

Bij ThePhoneLab staan we garant voor een vakkundige service. Onze Apple-specialisten gebruiken de beste onderdelen voor je device en leveren 6 maanden garantie op de door ons vervangen onderdelen. Maar niemand heeft zin om uren te wachten op een Apple reparatie. Daarom verzekeren we je ook van een snelle hulp. Plan je van te voren je afspraak voor een Apple reparatie in, dan sta je meestal binnen 30 minuten weer buiten met Apple apparaat dat werkt! En dat allemaal voor een schappelijke prijs. Mooier kunnen we het niet maken. 

Selecteer hier je Apple iPad

Selecteer hier je Apple iPhone

 

Apple reparatie: apparaten

Boek je een Apple reparatie bij ThePhoneLab, dan kunnen we je helpen met de reparatie van jouw iPhone en iPad. Natuurlijk kennen de iPhone en iPad meerdere modellen. Welke Apple apparaten wij kunnen repareren, zie je hieronder:

iPads & iPhones

 

Bij het online inplannen van een afspraak, kun je een keuze maken in het type Apple device en het type reparatie. Bij een keuze wordt ook de prijs zichtbaar. De prijzen verschillen per Apple apparaat en per reparatie. 

 

Haal & Breng-service bij een Apple reparatie 

Je hebt het al zo druk en nu moet je ook je Apple apparaat wegbrengen voor reparatie. We snappen dat dit nu niet zo lekker uitkomt. Daarom willen we je graag een handje helpen! Heb je al gehoord van onze Haal & Breng-service? De naam verklapt het eigenlijk al; we halen je iPhone of iPad bij je op, voeren de Apple reparatie naar keuze uit en brengen hem hierna gewoon weer bij je terug. Jij hoeft enkel de deur open te doen als we bij je aanbellen. En ook hierbij kun je rekenen op een razendsnelle service.

 

Service van ThePhoneLab

Binnen 30 minuten weer buiten, gebruik kunnen maken van onze Haal & Breng-service, een vakkundige reparatie en levenslange garantie op de Apple onderdelen? Bij ThePhoneLab kennen we niet anders! Plan eenvoudig online jouw afspraak in voor een Apple reparatie of loop binnen in onze winkels in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Alkmaar of Den Haag. Apple reparatie nodig? ThePhoneLab!

Selecteer je Apple toestel