Menu Close

Google pixel reparatie Amsterdam

Snelle Google Pixel reparatie Amsterdam

Whoops! Heb jij je Google Pixel laten vallen en ligt je scherm nu in duizend stukken? Is ie uit je broekzak gevallen in recht in het toilet geplonst? Of is je camera glaasje op de een of andere manier kapot gegaan? Maak je geen zorgen, bij ThePhoneLab horen we dit soort dingen vaker. Voor alle kleine en grote ongelukjes hebben wij Google Pixel reparaties op maat. Wij helpen je graag weer op weg. Woon jij in Amsterdam, en kun je wel een Google Pixel reparateur gebruiken? Bingo! Wij zitten bij je om de hoek. Met een aantal vestigingen in  Amsterdam is er altijd wel een plekje vrij om jou te helpen. Maak een afspraak online en kom langs!

Een smartphone gebruik je tegenwoordig overal voor. Het is je agenda, telefoonboek, kalender, notitieboek en MP3 speler in één. Een kapotte smartphone kan dan ook een hoop frustratie geven. Dit begrijpen wij bij ThePhoneLab maar al te goed. Daarom helpen we je snel op weg met onze 30 minuten-service. Binnen no-time sta jij weer buiten! Om snel geholpen te kunnen worden, raden we je wel aan om van te voren een afspraak te maken. Zonder afspraak kun je uiteraard ook even binnenlopen. Maar dan kan het zijn dat je iets langer moet wachten. 

Google Pixel reparatie Amsterdam: de mogelijkheden

Heb jij dringend een Google Pixel reparateur nodig voor jouw kapotte smartphone? En woon je in of nabij Amsterdam? Kom dan langs bij een van onze vestigingen. Wij kunnen je hier helpen met een Google Pixel reparatie op maat voor de volgende modellen:

 

Haal & Breng-service bij Google Pixel reparatie Amsterdam

Je hebt het druk met werk, school of andere belangrijke zaken. Dan kan het zijn dat het wegbrengen van je telefoon je niet zo goed uit komt. We get it! Daarom kun je bij ThePhoneLab terecht voor de Haal & Breng-service. Wij halen je Google Pixel bij je op, of je nu thuis of op werk bent, repareren hem in onze winkel, en brengen hem hierna weer bij je terug. Makkelijker dan dit was je Google Pixel reparatie Amsterdam nog nooit. 

Google Pixel reparatie Amsterdam bij de ThePhoneLab

Is je scherm kaduuk? Is je Google Pixel snel leeg en moet je batterij vervangen worden? Doet je earspeaker het niet goed meer? Of wil je graag je data laten overzetten zonder daarbij het risico te lopen belangrijke bestanden te verliezen? In alle gevallen kun je bij ThePhoneLab terecht. Wij helpen je graag met onze Google Pixel reparatie Amsterdam service. Zeg je Google Pixel reparatie Amsterdam? Dan zeg je ThePhoneLab.

Naast Google Pixel reparaties, kun je bij ThePhoneLab ook terecht voor Sony reparaties, Huawei reparaties, LG reparaties, Apple reparaties, OnePlus reparaties en Samsung reparaties.

Selecteer je Google Pixel toestel