Menu Close
Asset 11
Samsung S6 Camera Reparatie
Kosten 50,00
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S6 Camera Reparatie

Asset 11
Kosten 50,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 11

Een snelle Samsung S6 camera reparatie

Een Samsung telefoon wordt gekocht voor de vele opties, maar wordt ook vaak gekozen vanwege de goede camera. De camera kan bij een val kapot gaan en in dat geval wil ‘m dan ook weer zo snel mogelijk laten repareren. Voor een Samsung S6 camera reparatie kun je terecht bij ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Wij vervangen de kapotte camera door een originele Samsung camera. In de meeste gevallen sta je binnen 30 minuten weer buiten met je gerepareerde Samsung S6 camera.

De voordelen van ThePhoneLab

Voor de snelste Samsung S6 camera reparaties ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres. Wij maken bij alle Samsung S6 camera reparaties alleen gebruik van originele onderdelen. Om je te verzekeren van de beste kwaliteit camera reparatie krijg je na je camera reparatie 3 maanden garantie. Daarnaast werken onze specialisten erg vakkundig en snel. Met die service verwacht je misschien dat je de hoofdprijs moet betalen voor een Samsung S6 camera reparatie, maar het tegendeel is waar. ThePhoneLab garandeert een lage prijs voor de beste reparaties en dat kun je daarom ook verwachten van onze Samsung S6 camera reparatie. Plan daarom snel een afspraak in om jouw Samsung S6 camera te laten repareren bij een locatie naar keuze.

Haal & Breng service


Je kunt bij één van onze vestigingen langsgaan, maar je kunt bij ons ook gebruik maken van onze Haal & Breng service in Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Dit is ideaal als je echt geen tijd hebt voor de Samsung camera reparatie, maar het wel zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. In dat geval halen we je Samsung met kapotte camera bij je op. Dit kan zowel bij je thuis of op je werk. Vervolgens repareren we de camera snel en brengen je gerepareerde Samsung S6 weer naar je toe. Voor een camera reparatie aan je Samsung S6 hoef je de deur dus niet eens uit!

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een de Samsung camera reparatie service voor de volgende Samsung modellen:
Samsung S7 reparatie
Samsung S8 reparatie
Samsung S8 Plus reparatie
Samsung S7 Edge reparatie
Samsung S6 reparatie
Samsung S6 Edge reparatie
Samsung Note 3 reparatie
Samsung Note 4 reparatie
Samsung A3 (2015) reparatie
Samsung A3 (2016) reparatie
Samsung A3 (2017) reparatie
Samsung A5 (2015) reparatie
Samsung A5 (2016) reparatie
Samsung A5 (2017) reparatie
Samsung J5 (2015) reparatie
Samsung J3 (2016) reparatie
Samsung J5 (2016) reparatie
Samsung S4 Mini reparatie
Samsung S4 reparatie
Samsung S5 Mini reparatie
Samsung S5 reparatie
Samsung S5 Neo reparatie

Samsung S6 camera reparatie bij ThePhoneLab


Bij ThePhoneLab kun je rekenen op een snelle Samsung reparatie. Wij houden namelijk niet van reparatie services waarbij je wekenlang je telefoon kwijt bent en moet wachten. De meeste reparaties duren bij ons daarom maximaal 30 minuten. Wij zijn transparant en dat is ook de reden dat je onze prijzenlijst online kan vinden. Daardoor kom je niet voor verrassingen te staan als je bij ons in de winkel langskomt. Kies voor gemak met ThePhoneLab. We hopen je snel te zien in onze ThePhoneLab vestigingen in Amsterdam, vestiging Haarlem of vestiging Utrecht.