Menu Close

Google Pixel reparatie Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Google Pixel reparatie Alkmaar

Is jouw Google Pixel telefoon stuk en daarom toe aan een reparatie? Kom langs bij ThePhoneLab. Je bent altijd welkom, met en zonder afspraak. Onze ervaren specialisten gaan geen een probleem uit de weg. Ben jij op zoek naar een Google Pixel reparatie in Alkmaar, omdat jouw scherm is gebroken? Of loopt jouw accu snel leeg? Of zitten er barsten in het achterscherm van jouw telefoon? Bij ThePhoneLab kun je jouw Google Pixel laten repareren binnen 30 minuten. Ook ontvang je standaard levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Al met al is een nieuw onderdeel, zoals een beeldscherm, accu, camera of achterscherm zo geregeld!

Afspraak maken

Google Pixel toestellen

Weten wat de reparatie van jouw Google Pixel in Alkmaar kost? En welke reparaties er beschikbaar zijn? Klik hieronder op jouw Google Pixel toestel en kom erachter:

 

Een gratis diagnose van jouw Google Pixel

Wanneer jouw scherm kapot is, dan zal deze vervangen moeten worden tijdens een schermreparatie. Op het moment dat je accu niet meer goed werkt, dan moet de batterij worden vervangen. Wanneer je te maken hebt met deze problemen, dan lijkt de oplossing altijd heel duidelijk. Het kan echter ook voorkomen dat je niet weet wat er met jouw Google Pixel smartphone aan de hand is. In dat geval kunnen onze specialisten een gratis en vrijblijvend onderzoek doen naar de oorzaak van het probleem. Vaak kunnen zij jou binnen 3o minuten vertellen wat er aan de hand is. Vervolgens bepaal jij zelf of je overgaat tot reparatie.

Heb jij geen tijd om langs te komen voor jouw Google Pixel reparatie in Alkmaar? Speciaal voor onze klanten bieden wij de haal- en brengservice aan. Wij halen jouw toestel op en brengen deze gerepareerd weer terug. Bekijk hier of je hiervoor in aanmerking komt.

 

Telefoon reparatie Alkmaar

Niet in het bezit van een Google Pixel telefoon? Dan is een Google Pixel reparatie Alkmaar niet de oplossing voor jou. Gelukkig kunnen onze specialisten nog veel meer telefoon merken repareren, zoals: iPhone, Samsung, OnePlus, OPPO, Huawei en Xiaomi.

Alle merken