Menu Close

OPPO batterij vervangen

Loopt de batterij van je OPPO telefoon snel leeg? Of valt de accu ineens uit? Dan is het aannemelijk dat je OPPO batterij vervangen moet worden. Daarbij is een nieuwe OPPO batterij zo geregeld! Onze specialisten kunnen jouw batterij veelal binnen 60 minuten vervangen. Zo ben je niet continu meer verankerd aan je oplader en werkt je telefoon weer zo goed als nieuw! Doordat ThePhoneLab geautoriseerd reparatiepartner van OPPO is, kunnen wij jouw OPPO batterij vervangen met een origineel onderdeel! Bovendien ontvang je 12 maanden garantie op de werking van het vervangen onderdeel.

Heb jij nog recht op fabrieksgarantie van jouw OPPO telefoon? Dan behoud je dit recht ook na reparatie!

Wanneer je kunt langskomen voor het vervangen van je OPPO accu

  • 1Jouw accu valt uit bij 20 of 30 procent batterij.
  • 2Je bent continu verankerd aan je oplader.
  • 3Jouw OPPO telefoon valt ineens uit.
  • 4De batterij instelling geeft 'reparatie' aan.

OPPO batterij reparatie

De gedachte is vaak dat aan een OPPO batterij reparatie ook een hoog prijskaartje hangt. Doordat wij de prijzen van OPPO overnemen, betaal je bij ons nooit teveel. De prijs voor het vervangen van je OPPO batterij begint al bij €40. Wil jij weten wat jouw OPPO batterij reparatie gaat kosten? Klik dan hieronder.

Bekijk alle prijzen

 

OPPO toestellen

Bij ThePhoneLab ben je welkom voor een OPPO batterij reparatie voor de volgende modellen:

 

Staat jouw OPPO toestel hier niet tussen? Klik dan op onderstaande button en bekijk alle OPPO toestellen:

Alle OPPO toestellen

 

OPPO telefoon reparatie bij ThePhoneLab

Onze specialisten staan graag voor je klaar in een van onze winkels. Je bent altijd welkom, om je OPPO batterij te laten maken, met en zonder afspraak. Ook mogen onze specialisten direct starten met jouw OPPO batterij vervangen. Wij hoeven jouw toestel dus niet eerst op de sturen naar OPPO. Ook zijn onze specialisten getraind door OPPO, waardoor je ervan uit mag gaan dat de reparatie voldoet aan hun richtlijnen en kwaliteitseisen.

Afspraak maken