Menu Close

OPPO reparatie Alkmaar

ThePhoneLab - Kennemerstraatweg 104

Kennemerstraatweg 104, 1815 LC Alkmaar

Routebeschrijving 072 220 51 89
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: Gesloten

Opzoek naar een OPPO reparatie in Alkmaar? Kom langs bij ThePhoneLab! ThePhoneLab is geautoriseerd door OPPO en daarom mogen onze specialisten direct aan de slag met jouw OPPO telefoon reparatie. Zo sta je dezelfde dag nog buiten met een gerepareerd toestel. Het maakt hierbij niet uit of je langskomt voor een scherm reparatie, het vervangen van je batterij of het repareren van je camera. Ook is het goed om te weten dat als je nog fabrieksgarantie hebt op jouw toestel, je dit recht ook behoudt na een reparatie bij ons. OPPO reparatie Alkmaar? ThePhoneLab!

Afspraak maken

Jouw voordelen van een OPPO reparatie in Alkmaar bij ThePhoneLab:

  • Gebruik van originele onderdelen. Doordat wij geautoriseerd zijn door OPPO repareren wij jouw toestel alleen met originele onderdelen. We kunnen elk onderzeel vervangen, zelfs je moederbord!
  • Toegang tot de diagnose software van OPPO. Hierdoor kunnen wij jouw toestel altijd veilig checken en herstellen.
  • Altijd de snelste service. Wij mogen direct starten met de reparatie van jouw OPPO telefoon en daarom sta je dezelfde dag weer buiten!
  • De scherpste prijzen. Wij nemen de prijzen van OPPO over, waardoor je nooit teveel betaalt.
  • Deskundige en ervaren specialisten. Onze specialisten zijn getraind door OPPO, waardoor je ervan uit mag gaan dat de reparatie voldoet aan hun kwaliteitseisen en richtlijnen.
  • Reparatie mét behoud van fabrieksgarantie.

ThePhoneLab maakt het voor jou! Doordat wij zeker zijn van onze zaak hebben wij nog een belofte, waar jij als klant, ons aan mag houden. Wij bieden levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Hiervan is val-, stoot-, druk-, water- en zichtbare gebruikersschade uitgesloten.

OPPO reparatie Alkmaar – de toestellen

Wil jij weten welke OPPO toestellen wij kunnen maken? En wil jij weten wat jouw reparatie gaat kosten? Klik dan hieronder op jouw toestel en kom erachter!

 

Staat jouw OPPO telefoon er niet bij? Klik dan hieronder:

Alle OPPO toestellen

 

Van diagnose naar reparatie

Bij ThePhoneLab ben je niet alleen welkom voor een scherm reparatie, het vervangen van je batterij, een OPPO camera reparatie of een ander soort reparatie. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je niet weet wat er met jouw OPPO telefoon aan de hand is. Ook dan kunnen onze specialisten je helpen! Kom langs voor een kosteloze en vrijblijvende diagnose. Een van onze specialisten zal een onderzoek doen naar de oorzaak van jou probleem. Vaak weet jij binnen 60 minuten wat er met je toestel aan de hand is. Vervolgens bepaal je zelf of je overgaat tot reparatie.