Menu Close

OPPO achterkant vervangen

Is het achterscherm van jouw OPPO telefoon gebarsten? Dat is niet fijn. Bij ThePhoneLab staan onze getrainde OPPO specialisten voor jou klaar om jouw OPPO achterkant te vervangen. Daarbij is ThePhoneLab geautoriseerd reparatiepartner van OPPO, waardoor we jouw telefoon repareren met originele onderdelen. Heb jij nog fabrieksgarantie op je telefoon? Dan behoud je dit recht ook na een OPPO telefoonreparatie bij ThePhoneLab. Ook nemen wij de prijzen van OPPO over, waardoor je nooit teveel betaalt.

Afspraak maken

OPPO achterkant vervangen? Dit is waarom!

Als er barsten in het achterscherm van jouw OPPO telefoon zitten, dan is het heel belangrijk dat je deze snel laat maken. Op het eerste oog lijkt het alsof een gebarsten achterkant niet veel kwaad kan. Het tegendeel is echter waar. De barsten in het achterscherm zorgen namelijk voor kleine openingen, waardoor sneller andere schade aan jouw toestel ontstaat. Water kan bijvoorbeeld gemakkelijker jouw toestel binnendringen en zorgen voor grote schade. Ook stof is een boosdoener die andere functies kan uitschakelen. Kortom. het vervangen van jouw OPPO achterkant is de oplossing om ergere schade te voorkomen. Bij ThePhoneLab is een nieuwe achterkant zo geregeld! Je staat veelal binnen 60 minuten weer buiten met een gerepareerd toestel.

OPPO telefoon reparaties

Wil jij jouw OPPO achterkant vervangen? En wil jij weten wat het gaat kosten om deze te laten maken? Klik dan hieronder op jouw toestel en kom erachter:

 

Staat jouw telefoon er niet tussen? Klik dan op de button hieronder:

Alle OPPO toestellen

 

Hier kun jij jouw OPPO achterkant vervangen:

Bij ThePhoneLab ben je altijd welkom, met en zonder afspraak. ThePhoneLab heeft meerdere winkels, verspreid over de grote steden in Nederland. Zo kun je jouw OPPO achterkant vervangen bij ThePhoneLab in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Utrecht en Den Haag. Bekijk hier al onze winkels.