Menu Close

De leukste vacature voor elektronica reparatie

Ben jij het smartphone reparatie talent in de dop waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer op deze elektronica reparatie vacature!

Wie zijn wij?

ThePhoneLab is een snelgroeiend smartphone, tablet en MacBook reparatie bedrijf met inmiddels al 8 filialen. We zijn dol op techniek en werken enorm graag met onze handen. Voor onze specialisten is het een feest om continu getraind te worden op de nieuwste technieken en alles te leren over de nieuwste toestellen. Wij zijn een jong, hecht, gezellig team en houden ook van een drankje op zijn tijd.

Vacature reparatie elektronica: wat houd deze functie in?

Voor deze smartphone reparatie vacature zijn wij voor verschillende winkels op zoek naar enthousiaste reparatie specialisten! Als reparatie specialist bij ThePhoneLab help je dagelijks klanten met hun smartphone, tablet of MacBook problemen. Wanneer een klant de winkel inloopt stel jij een diagnose van het probleem en los je deze in de meeste gevallen op doormiddel van een reparatie. Daarnaast geef jij advies en zorg je dat de klant niet alleen met een gerepareerd toestel maar ook met een screenprotector, oplader of hoesje de winkel uitloopt! Hierna handel jij de werkorder af in ons kassa systeem en praat je onder het genot van een kopje koffie bij met je collega’s over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen de smartphone wereld. Lijkt dit jou wel wat? Solliciteer op de vacature reparatie in elektronica en wie weet is bovenstaande wel een voorbeeld van hoe jouw dagen er uit gaan zien!

Wat is er voor nodig om reparatie specialist te zijn?

Wij vinden reparatie ervaring een pré maar zeker geen must! Wij zijn er van overtuigd dat wanneer je interesse hebt voor techniek en smartphones en leergierig bent wij jou de kneepjes van heet vak kunnen leren. Tijdens ThePhoneLab Academy wordt jij opgeleid tot een ware reparatie specialist. Naast affiniteit met techniek vragen wij minimaal mbo+ werk- en -denk niveau. Wij zijn op zoek naar iemand die stressbestendig is en iemand die secuur en gestructureerd te werk gaat. Daarnaast vind je het niet erg om ook in de weekenden te werken en beheers je de Nederlandse taal uitstekend (Engels is een pré). Beschik jij over bovenstaande competenties en ben jij ook nog eens super sociaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit is wat wij jou bieden

 • Salaris conform het CAO van het Technisch Installatiebedrijf:
  https://www.fnv.nl/cao-sector/metaal/metaal-techniek/cao-technisch-installatiebedrijf
 • Een labjas & reparatiekit van de zaak.
 • Opleiding tot Apple Certified Technician, maar ook tot OPPO en OnePlus technician
 • Gezellige borrels en geregeld leuke bedrijfsuitjes.
 • Een open bedrijfscultuur waar iedereen gelijk is en ertoe doet!
 • Ruimte voor eigen inbreng initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt. We groeien hard en jij bent de motor van deze groei!
 • Doorgroeimogelijkheden. Binnen ThePhoneLab kun je groeien van reparatie specialist naar (assistent) shopmanager en soms zelfs meer!
 • Een supergezellig team.
 • Volledige reiskostenvergoeding en een zeer goede pensioenregeling.

Klinkt dit als muziek in je oren en roept deze baan jouw naam? Solliciteer voor reparatie specialist in Amsterdam, Alkmaar of Utrecht. Staat jouw voorkeur er niet tussen? Stuur gerust een open sollicitatie!