Onze Filosofie

Een gebroken scherm is voor iedereen vervelend. Het had niet hoeven gebeuren en je had je geld liever aan wat anders uitgegeven. Met deze gedachtegang probeert ThePhoneLab altijd de goedkoopste aanbieder te zijn voor smartphone en tablet reparaties. Naast dat wij de laagste prijzen proberen de hanteren, zorgen wij voor de beste onderdelen en de snelste service mogelijk. Dit allemaal zodat u met een tevreden gevoel de deur verlaat. 

Verzekerd van kwaliteit

De meeste smartphones zijn tegenwoordig meer dan €400 in aanschaf. De kwaliteit, snelheid en functionaliteit van smartphones & tablets wordt steeds maar beter. Wij vinden het belangrijk dat je zo'n belangrijk device repareert met de onderdelen waarmee de telefoon ook gebouwd is. Dit om de kwaliteit van jouw device te waarborgen.

Daarom gebruikt ThePhoneLab altijd originele onderdelen indien die geleverd kunnen worden door de fabrikant. Voor Apple producten is het voor LCD's alleen mogelijk om originele refurbished schermen in te kopen. Dit is de hoogst haalbare kwaliteit en tevens de duurste om in te kopen. Andere fabrikanten zoals Samsung of Sony leveren wel hun originele onderdelen.

Naast dat wij de beste onderdelen gebruiken voor uw device, geven wij 6 maanden garantie op het geplaatste onderdeel. De garantie geldt niet voor barsten, scheuren, strepen of andere schade op het lcd.

Originele onderdelen & 6 maanden garantie

Originele onderdelen & 6 maanden garantie

Waar voor uw geld

Wij begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn veel aanbieders en de prijzen verschillen enorm. Waar zit dat prijs verschil dan precies?

Zoals hiernaast aangegeven gebruikt ThePhoneLab altijd de onderdelen van de hoogst mogelijke kwaliteit. Deze onderdelen zijn voor ons het duurst om in te kopen. Ondanks deze hoge inkoopprijs, proberen wij onze prijzen zo laag mogelijk te houden.

Er zijn aanbieders die onder de prijs van ThePhoneLab dezelfde reparatie aanbieden. Deze zijn dan wel goedkoper, maar kunnen voor die prijs nooit dezelfde originele onderdelen aanbieden die ThePhoneLab gebruikt.

Daarom hebben wij de beste prijzen, niet persé altijd de goedkoopste, maar wel het meest waar voor uw geld.

De beste prijzen

De beste prijzen

30 minuten service

Bijna alle reparaties kunnen binnen 30 minuten uitgevoerd worden, alleen tablets en sommige smartphone reparaties duren 30-60 minuten. Zo hoeft je dus jouw geliefde smartphone nooit lang te missen.

Wil je verzekerd zijn van deze snelle service tijd? Maak dan een afspraak via onze Afspraakmaker. Afspraken hebben namelijk voorrang op klanten zonder afspraak. Dus bent u met een afspraak verzekerd van de snelste servicetijd.

Gefixed in no-time

Gefixed in no-time