Menu Close
Asset 12
Samsung S8 Backcover vervangen
Kosten 75,00
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S8 Backcover vervangen

Asset 12
Kosten 75,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 12

Samsung S8 backcover vervangen

Gedurende je leven moet je waarschijnlijk vaker je scherm laten vervangen dan je Samsung S8 backcover vervangen in Amsterdam of Haarlem. Toch is het vervangen van je Samsung S8 achterkant ook belangrijk om ergere schade te voorkomen. Als je je Samsung S8 uit je handen laat vallen is de kans groot dat je Samsung S8 backcover en scherm wat gebutst zijn. Hierdoor kan vocht en vuil beter je Samsung S8 binnendringen. Dat willen we niet hebben, want dit maakt de kans groter dat je Samsung S8 op een gegeven moment niet goed werkt en er vuil in de onderdelen van je Samsung S8 is gekropen.

Heb je een kapotte Samsung S8 backcover in Amsterdam?


Laat dan nu je Samsung S8 achterkant vervangen. Doordat je je Samsung S8 backcover laat vervangen in Amsterdam of Haarlem kun je langer met je telefoon doen en komen onverhoopte storingen minder voor. Met het vervangen van je Samsung S8 achterkant bij een van The Phone Lab winkels bespaar je dus veel geld. Je voorkomt namelijk grote schades en het vervangen van een Samsung S8 backcover is een redelijk eenvoudige Samsung reparatie.

Wanneer moet ik mijn Samsung S8 achterkant laten vervangen?


Veel klanten vragen ons wanneer het nodig is om hun Samsung S8 backcover te laten vervangen in Amsterdam of Haarlem. Dat is een goede vraag! Als jouw Samsung S8 backcover makkelijk van je telefoon loslaat, als je achterkant niet goed blijft zitten of als je backcover wegens valpartijen niet goed meer past. Dat zijn drie goede redenen om je Samsung S8 backcover te laten vervangen.

Wanneer moet jouw backcover vervangen worden?

Dat doe je heel eenvoudig. Boek online via The Phone Lab een afspraak in één van onze vestigingen en kom langs. Onze winkels zijn centraal in Amsterdam en Haarlem en makkelijk bereikbaar op de Van Woustraat, Beethovenstraat Marnixstraat en Grote Houtstraat. Met de fiets op het openbaar vervang ben je er binnen een mum van tijd.

Heb je geen tijd om langs te komen bij onze winkels?


Maak dan gebruik van onze Haal & Breng service. Onze zakelijke klanten vinden het vaak lastig om tijd te vinden voor het langs brengen van hun Samsung S8 voor een reparatie Amsterdam. Voor de meeste mensen komt een bezoekje in het weekend wel uit, maar is dit niet zo boek dan onze Haal & Breng service. Hiermee komt ThePhoneLab je Samsung S8 telefoon ophalen in Amsterdam en na de backcover reparatie leveren we je Samsung S8 weer af op je kantooradres of woonadres. Het is een superhandige service voor de drukke Nederlander.

Samsung S8 modellen voor de backcover vervangen Amsterdam service


De Samsung S8 modellen die wij kunnen voorzien van een nieuwe achterkant zijn de Samsung S8 plus, Samsung S8,  Samsung S7,  Samsung S7 Edge, Samsung S6, Samsung S6 Edge.