Menu Close
Samsung S5 Scherm Reparatie
Kosten 90
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S5 Scherm Reparatie

Kosten 90,00
Reparatieduur 30 minuten

Samsung S5 scherm reparatie Amsterdam

Heb jij je Samsung S5 laten vallen en is nu je scherm gebroken? Wat vervelend, kom snel langs bij ThePhoneLab in Amsterdam of Haarlem en binnen een half uurtje hebben we je Samsung S5 scherm voor je gemaakt. De Samsung S5 scherm reparatie in Amsterdam kun je heel makkelijk via onze webshop boeken. Hierdoor hoef je niet in onze winkel te wachten maar ben je gelijk aan de beurt. Het scherm van je Samsung S5 telefoon laten vervangen behoort vaak tot onvoorziene kosten en daar is The Phone Lab zich van bewust. Wij repareren je Samsung S5 scherm in Amsterdam tegen een scherpe prijs. De Samsung S5 scherm reparatie gebeurt terwijl jij heerlijk ontspannen van een kopje koffie in onze winkel op de Van Woustraat, Marnixstraat of Beethovenstraat wacht. Maak vandaag nog een afspraak voor een Samsung S5 scherm reparatie op locatie bij een van onze Amsterdamse filialen.

Wanneer je Samsung S5 scherm vervangen?


Bezit jij een Samsung Galaxy S6 edge, Samsung Galaxy note, Samsung S8 of een ander Android model zoals de One plus? Wij adviseren je om je Samsung S5 scherm te vervangen wanneer de glasplaat van je scherm barsten vertoont. Ook bij een werkend scherm is dit al spelen met vuur. Het scherm is een stuk zwakker en de kans op splinters is aanwezig. Daarnaast dringt vocht en vuil op deze manier makkelijk je Samsung S5 telefoon binnen. Dat er op dit moment nog niets aan de hand is betekent niet dat dit niet gaat komen. Voorkom dan ook erger en laat gelijk je Samsung S5 scherm reparatie in Amsterdam. Bij verticaal gekleurde strepen zitten er defecte pixels in het scherm. Dit is voornamelijk irritant aangezien een deel van het scherm onleesbaar wordt. Hetzelfde geldt voor zwarte inktvlekken in het scherm. Wij adviseren dan ook om het scherm te laten vervangen. Geeft het scherm van je Samsung S5 telefoon helemaal geen kick meer? Dan wordt het zeker tijd voor een mini Samsung S5 scherm reparatie in Amsterdam of Haarlem.

Snelle telefoon reparatie

Wij weten als geen ander hoe belangrijk een mobiel is in het dagelijks leven. Je wilt je telefoon logischerwijs niet te lang kwijt zijn. Een toestel repareren bij ThePhoneLab is dan ook zo gedaan. Kom langs en geniet van onze 30 minuten service. Voordat de verveling van je tijdelijke nieuwe leven inslaat ligt je telefoon al weer klaar. Je kan dus dezelfde dag weer mobiel zijn. Een afspraak inplannen kan gemakkelijk via onze site. Ook zonder afspraak is het mogelijk om bij ThePhoneLab langs te komen. Houd wel rekening met het feit dat klanten met een afspraak voorrang hebben op klanten zonder een afspraak.

Kies voor gemak met de Haal & Breng service


Geen tijd om langs te komen bij één van onze Amsterdamse winkels met je Samsung S6, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge of andere Samsung telefoon? Daar heeft The Phone Lab een makkelijke oplossing voor, namelijk onze Haal & Breng service. Plan onze service in en we komen je Samsung S5 ophalen op je werkadres of woonadres. Nadat we de Samsung S5 scherm reparatie in Amsterdam of Haarlem hebben uitgevoerd brengen we je gemaakte Samsung S5 weer terug.

Supersnelle service van The Phone Lab

Goedkoop en snel je Samsung S5 smartphone scherm vervangen in Amsterdam? Dat doe je natuurlijk bij de The Phone Lab, klaar terwijl je wacht. Geen tijd om langs te komen? Maak dan gebruik van onze Haal & Breng service. Bij de The Phone Lab vinden we het belangrijk dat het apparaat wordt gerepareerd met originele onderdelen waarmee het ook in eerste instantie ook gebouwd is. ThePhoneLab maakt daarom alleen gebruik van originele onderdelen bij de reparatie van Samsung S5 smartphones. Daarnaast zit op al onze Samsung S5 scherm reparaties 6 maanden garantie op de geplaatste onderdelen. Voor de reparatie tarieven klik je makkelijk op je telefoon en op de reparatie die je wilt laten uitvoeren. De prijzen van The Phone Lab zijn duidelijk en transparant. Wij repareren niet alleen Android telefoons maar we voeren ook OnePlus reparatie, Apple iPhone reparaties en Huawei reparaties uit. Heb je vragen over de Samsung S5 scherm reparatie? Neem dan nu contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!