Menu Close
iPhone Xs Max Behuizing vervangen
Kosten 350
Reparatieduur 2 uur
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone Xs Max Behuizing vervangen

Kosten 350
Reparatieduur 2 uur
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone XS Max behuizing vervangen

De behuizing van je iPhone XS Max beschermt je toestel tegen vuil, stoten en vocht. Toch kan het zo zijn de de behuizing van je iPhone XS Max kapot gaat. Zo kunnen er krassen op komen, kan de behuizing indeuken of zelfs verbuigen. Is dit bij jou het geval? Laat jouw iPhone XS Max behuizing vervangen bij ThePhoneLab. Je iPhone XS Max is klaar terwijl jij wacht. Plan nu online je afspraak in en kom langs bij een van ThePhoneLab winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht!

Wanneer moet jouw iPhone XS Max behuizing vervangen worden?

– De behuizing is beschadigd
– De behuizing is gebogen of krom
– De knopjes in de behuizing zijn ingedeukt

Waarom je iPhone XS Max behuizing vervangen?


Naast dat een kapotte of beschadigde behuizing er vaak lelijk uitziet en kan zorgen voor een minder bruikbaar toestel, heeft het nog meer nadelen. Een kapotte behuizing kan ervoor zorgen dat jouw iPhone XS Max sneller andere schade oploopt, zoals waterschade. Laat daarom je iPhone XS Max behuizing vervangen. Met een nieuwe behuizing is jouw iPhone XS Max weer helemaal beschermd tegen vuil, vocht en stoten.

Bij ThePhoneLab kun je de behuizing van deze iPhone modellen laten vervangen:
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S / SE
iPhone 4 / 4S

iPhone XS Max behuizing vervangen: Haal & Breng-service


Heb jij door school of werk geen tijd om je iPhone XS Max bij ons langs te brengen? Dan hebben wij de oplossing voor jou: de Haal & Breng-service van ThePhoneLab in Amsterdam, Utrecht en Haarlem. Wij begrijpen heel goed dat het niet altijd uitkomt om je toestel bij ons langs te brengen. Daarom halen we je toestel bij je thuis of op werk op. Onze specialisten onderzoeken het toestel en de problemen en zullen de iPhone XS Max behuizing vervangen. Zodra alles weer werkt, brengen we het toestel weer naar je toe.
Het enige dat jij hoeft te doen, is het maken van een online afspraak. Meld het iPhone XS Max behuizing vervangen aan via onze website, kies een datum, tijd en locatie en bekijk de prijzen. Vervolgens vul je nog even je persoonlijke gegevens in en wij komen je iPhone XS Max ophalen..

Wil je toch liever je iPhone bij ons langsbrengen? Uiteraard is dat ook mogelijk. Wij raden je wel aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen. Mét afspraak zijn wij vaak al binnen 30 minuten klaar met de vervanging. Maar ook zonder een afspraak ben je altijd welkom in een van onze vestigingen in Utrecht, Amsterdam of Haarlem!

iPhone XS Max behuizing vervangen bij ThePhoneLab


Wil je je iPhone XS Max behuizing vervangen? Dan ben je bij ThePhoneLab aan het juiste adres. Wacht niet te lang en maak vandaag nog een online afspraak bij een van onze locaties. Naast dat onze specialisten je iPhone XS Max behuizing vervangen, voeren ze nog meer iPhone reparaties uit.

Heb je vragen over het iPhone XS Max behuizing vervangen bij ThePhoneLab? Neem dan contact op met onze klantenservice, kijk bij onze veelgestelde vragen of bij onze algemene voorwaarden.

Kies voor gemak met ThePhoneLab. Kom langs in een van onze ThePhoneLab winkels in Utrecht, Amsterdam en Haarlem!