Menu Close

Waarom je een refurbished smartphone moet kopen

Refurbished telefoons zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Met de stijgende prijzen voor losse toestellen wordt deze keuze dan ook steeds aantrekkelijker. Maar wat is een refurbished toestel precies? En hoe weet je zeker dat je niet wordt belazerd? Dat en meer gaan we in deze blog allemaal ophelderen.

 


Wat is refurbished?

Refurbished betekent letterlijk ‘gerenoveerd’. Voor een smartphone betekent dit dat het toestel al eerder is gebruikt maar nog een keer goed is opgeknapt voordat deze wordt doorverkocht. Met een refurbished toestel kan je een hoop geld besparen tegenover een nieuw model. Voordat een telefoon refurbished bij ons te koop wordt aangeboden, doorgaat hij eerst een grondige kwaliteitscheck door onze specialisten. De batterij wordt vervangen en wij zorgen ervoor dat zowel de hardware en software helemaal in orde is.

 


Gegarandeerde kwaliteit

Je hoort steeds meer verhalen over refurbished toestellen die achteraf helemaal niet in orde blijken te zijn. Toestellen crashen vaak, hebben een korte batterijduur, of blijken simpelweg defect. De refurbished toestellen die wij verkopen verkeren nog in uitstekende staat en werken als een trein (een Japanse trein, geen NS trein). Blijkt er toch iets mis te zijn met je toestel? Bij elke aankoop krijg je van ons 6 maanden garantie. Mocht het apparaat kuren vertonen waar jij zelf niks aan kunt doen, dan doen wij de reparatie gratis. Valt het hele toestel niet meer te redden? Dan krijg je van ons een nieuwe. Is het toestel door eigen schuld beschadigd? Dan valt dit helaas niet binnen de garantie. Je kunt uiteraard wel altijd bij ons terecht voor een vlotte reparatie.


Redelijke prijzen

Telefoons worden steeds maar duurder, voor velen is een nieuw toestel inmiddels een onbetaalbare luxe. Daarvoor bieden wij een voordelig alternatief, zo koop je bij ons een zo goed als nieuwe iPhone 7 voor €480.-.


Vlotte levertijd

Alle producten die bij ons doordeweeks voor 17:00 worden besteld, kan je dag erna thuis verwachten.


Daarom dus.

Kortom, voor een refurbished toestel kun je het beste bij ons terecht. Het is natuurlijk wel een beetje ‘wij van WC-eend raden WC-eend aan’, maar zulke goede refurbished smartphones vind je simpelweg nergens. Altijd gegarandeerde kwaliteit en geen gesjoemel met onverwachte toestelproblemen. Mocht je problemen ervaren met je nieuwe toestel dan staan onze specialisten altijd voor je klaar. Geïnteresseerd? Neem een kijkje naar ons aanbod. Let op: ons aanbod is afhankelijk van de toestellen die wij binnenkrijgen om te repareren. Wij zijn altijd hard bezig om ons assortiment zo volledig mogelijk te houden!