Menu Close

Scherm reparatie Haarlem

ThePhoneLab - Grote Houtstraat 162

Grote Houtstraat 162, 2011 SZ Haarlem - Centrum

Routebeschrijving 023 737 03 85
Openingstijden
Maandag: 10:00-18:00 Dinsdag: 10:00-18:00 Woensdag: 10:00-18:00 Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00 Zaterdag: 10:00-17:00 Zondag: 12:00-17:00

Een snelle scherm reparatie in Haarlem

Je telefoon is een apparaat wat je elke dag gebruikt. Het is dan ook niet gek dat je hem een keer laat vallen. Meestal is er niks aan de hand of is er enkel een krasje te zien. Soms gaat het een keer goed mis en is het spannend om je telefoon van de grond op te pakken. Wanneer dit gebeurt en je ziet dat je scherm vol barsten zit, dan baal je flink. Het liefst zou je de tijd willen terugdraaien en dat apparaatje net even voorzichtiger willen vasthouden. Helaas kan dat niet en zijn er twee dingen mogelijk: Een nieuwe telefoon kopen of de meer gunstige optie, je scherm laten vervangen.

Scherm reparatie Haarlem vervangt jouw scherm binnen no time! Jouw telefoon wordt gerepareerd en is meestal binnen 30 minuten klaar. Je scherm reparatie in Haarlem wordt uitgevoerd terwijl jij op je gemak een tijdschrift leest in onze vestiging.

Een telefoonscherm is een onderdeel wat snel kapot gaat. De schermen van nieuwe telefoons worden steeds groter en vaak wordt ook de achterkant van glas voorzien. Dit zorgt voor een prachtig maar breekbaar design. Bij de ThePhoneLab voeren wij scherm reparaties in Haarlem vrijwel altijd binnen 30 minuten uit. Binnen een korte tijd is jouw telefoon weer voorzien van een glanzend scherm van de beste kwaliteit. ThePhoneLab maakt bij scherm reparaties Haarlem namelijk alleen gebruik van de beste materialen. Omdat er bij scherm reparaties Haarlem alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen of de hoogste kwaliteit compatible onderdelen, geven wij levenslange garantie op de reparatie in Haarlem. Zo ben je er zeker van dat jij je telefoon weer volop kan gebruiken.

 

Werkwijze van ThePhoneLab

ThePhoneLab heeft een goede relatie opgebouwd met verschillende leveranciers die originele onderdelen leveren voor smartphones. Een scherm reparatie Haarlem zorgt ervoor dat het scherm van jouw telefoon er weer uit ziet als nieuw. Bij onze ThePhoneLab vestigingen raden we altijd aan om een afspraak te maken voor een scherm reparatie Haarlem. Het is mogelijk om een iPhone reparatie Haarlem via onze website in te plannen. Het is ook mogelijk om langs te komen in onze winkel zonder afspraak. Houd er wel rekening mee dat mensen met een afspraak voor een van onze ThePhoneLab reparaties services Haarlem altijd voorrang hebben.

Heb jij geen zin of tijd om jouw kapotte telefoon te komen brengen? Of heb jij geen zin om te wachten in onze wachtruimte voor een scherm reparatie Haarlem? Dat is geen probleem! Je kan namelijk gebruik maken van onze Haal & Breng Service. Wij komen je kapotte telefoon ophalen op je thuisadres of werkadres. Na reparatie in Haarlem brengen we je telefoon met gerepareerd scherm zo snel mogelijk weer naar je toe. Zo kan jij op je werk, op de bank of op school blijven terwijl jouw scherm wordt vervangen.

 

Verschillende reparaties van ThePhoneLab

Bij ThePhoneLab kan je naast scherm reparaties Haarlem ook terecht voor andere smartphone of tablet reparaties. Wanneer je van onze reparatie service gebruik maakt, ben je ervan verzekerd dat jouw telefoon- of iPhone scherm snel en vakkundig vervangen wordt.

Onze scherm reparaties Haarlem vinden plaats in onze vestigingen. Je kunt online snel een afspraak inplannen om zo spoedig mogelijk langs te komen, daarnaast kun je ook langskomen zonder afspraak maar zal je misschien iets langer moeten wachten.

 

Waarom kiezen voor ThePhoneLab?

ThePhoneLab is in maart 2015 gestart met repareren van tablets en smartphones in Amsterdam. Een van de veel voorkomende reparaties is een scherm reparatie. ThePhoneLab vond dat er te weinig aanbieders waren die open en eerlijk waren over hun werkwijze. Daarnaast waren er vaak geen vaste prijzen en kostte de gsm reparaties vaak veel geld.

De specialisten van ThePhoneLab weten alles over het repareren van Apple iPhone en andere smartphones. Zij garanderen de snelste service in de stad tegen de scherpste prijzen. De visie van The Phone Lab is dan ook: “Open, eerlijk en topkwaliteit, tegen een scherpe prijs”. Door een nieuwe vestiging te openen in Haarlem maken wij snelle schermreparaties in Haarlem tegen een voordelig tarief mogelijk!