Menu Close

Prijzen van een Samsung reparatie

Bij ThePhoneLab zijn wij zeker van onze zaak: we werken met deskundige specialisten. Ook repareren we je Samsung alleen met originele onderdelen die in de Samsung fabriek worden geproduceerd.

Zo zijn onze Samsung reparatie prijzen tot stand gekomen:
De hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs

Wij willen er zeker van zijn dat de reparatie slaagt en kiezen er daarom voor alleen te repareren met originele onderdelen. Kom je Samsung reparaties elders goedkoper tegen? Dan is de kans groot dat de kwaliteit van de onderdelen lager ligt dan bij het origineel. Kortom: je betaalt bij ons de scherpste prijs voor de hoogst mogelijke kwaliteit Samsung reparaties. Daarbij ontvang je standaard levenslange garantie op het vervangen onderdeel.

Profiteer van een OLED-scherm

De schermen van Samsung zijn OLED-schermen. Deze techniek zorgt voor een hogere resolutie waardoor jij van mooiere kleuren, een sterkere helderheid en een hogere beeldkwaliteit profiteert. Deze voordelen zijn helaas niet gratis. Dit maakt OLED-schermen duurder dan een gebruikelijk LCD-scherm. Hierdoor valt een Samsung scherm reparatie duurder uit dan de meeste andere scherm reparaties.

We repareren met originele onderdelen

Bij Samsung devices werken wij uitsluitend met originele service pack onderdelen. Dat houdt in dat we enkel repareren met onderdelen die in de Samsung fabriek worden geproduceerd. Hierdoor garanderen we de hoogst mogelijke kwaliteit reparaties.

Je ontvangt altijd een scherm met frame

Elk Samsung scherm wordt geleverd in het frame. Hierdoor vervangen we niet alleen het scherm, maar ook het onderdeel wat om het scherm heen is geplaatst. Bij sommige modellen krijg je zelfs een gratis batterij erbij. Dat maakt een Samsung reparatie net iets gecompliceerder en vollediger dan een scherm reparatie van een ander smartphone merk.

Check hier de prijs van je Samsung reparatie.

Veel gestelde vragen over de reparatie van je Samsung

  • Waarom ontvang ik bij jullie standaard levenslange garantie?

    Wij zijn zeker van onze zaak: we werken met originele Samsung onderdelen en deskundige specialisten. Daarom bieden wij altijd levenslange garantie op de werking van het vervangen onderdeel. Lees hier de voorwaarden.

  • Wat valt er onder deze garantieperiode?
  • Welke reparaties voeren jullie uit?
  • Waar kan ik mijn Samsung laten repareren?
  • Ik woon niet in de buurt van een van jullie filialen. Hoe kan ik mijn Samsung dan toch bij jullie laten repareren?