Menu Close
Asset 34
iPhone 5C Waterschade Schoonmaak
Kosten 40,00
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten

iPhone 5C Waterschade Schoonmaak

Kosten 40,00
Reparatieduur 60 minuten
Let op! Dit is een reparatie die langer duurt dan 30 minuten
Asset 34

iPhone 5C waterschade schoonmaak

Helaas overkomt het de meeste van ons wel een keer, ben je lekker aan het fietsen in de regen valt je iPhone 5C in een plas! iPhone 5C waterschade is heel vervelend maar als je er snel bij bent kan waterschade gewoon gefixt worden voor je. Vier dagen lang je iPhone 5C met waterschade in een bak met rijst laten zitten heeft meestal geen zin. Breng dan ook je iPhone 5C langs voor een waterschade schoonmaak in Amsterdam of Haarlem.

Stappenplan bij iPhone 5C Waterschade Schoonmaak  


Is je telefoon in het water gevallen ? Wat vervelend! Kom je iPhone 5C met waterschade zo snel mogelijk langsbrengen bij één van de vestigingen van  ThePhoneLab in Amsterdam en Haarlem. Onze The Phone Lab winkels in de Beethovenstraat, Van Woustraat Marnixstraat, en Grote Houtstraat gaan snel voor je aan de slag waardoor de waterschade in je iPhone 5C beperkt blijft.

Als eerste is het belangrijk dat we je iPhone 5C met waterschade zo snel mogelijk openmaken. Hierdoor zien wel gelijk waar het water én hoeveel water er in je telefoon is verspreid. We verwijderen onderdeel voor onderdeel. Hierna verwijderen we nog eventuele aanwezige vocht die in je iPhone 5C is achterbleven.

De volgende stap bij iPhone 5C Schoonmaak in Amsterdam en Haarlem


Nadat alle onderdelen uit je iPhone 5C met waterschade zijn verwijderd gaan we het moederbord schoonmaken. We maken het moederbord van je iPhone 5C schoon met het middel isopropyl in een ultrasonische cleaner. Hierdoor wordt al het aanwezige water dat er op zit binnen ogenblikken verwijderd.

Defecte onderdelen verwisselen voor nieuwe onderdelen


Bij de iPhone 5C waterschade schoonmaak in Amsterdam of Haarlem lopen we alle iPhone 5C onderdelen na op defecten. In de meeste gevallen moeten we wat onderdelen verwisselen voor nieuwe originele onderdelen van Apple. Het kan ook wel eens gebeuren dat bij waterschade water onder het scherm is gekomen. Het scherm vervangen is dan ook een noodzaak bij de iPhone 5C waterschade schoonmaak.

Maak nu een afspraak voor je iPhone 5C Waterschade Schoonmaak

Heb jij de pech gehad dat je iPhone 5C in het water is gevallen? Of is je telefoon in contact gekomen met andere vloeistoffen. Maak NU een afspraak. Hoe sneller we je kunnen helpen, hoe beperkter de schade in je iPhone 5C is en hoe goedkoper de reparatie voor jou uitvalt. Is het niet mogelijk dat jij naar onze winkels komt? Geen probleem, we hebben ook een Haal & Breng service. Hierbij plan je een afspraak in en word je telefoon met waterschade op jouw huisadres of kantooradres in Amsterdam opgehaald. Na de service iPhone 5C waterschade schoonmaak brengen we je iPhone 5C gerepareerd weer terug. Gemak dient de man of vrouw.

iPhone 5C modellen voor de Waterschade Schoonmaak


Bij The Phone Lab kun je terecht voor de waterschade schoonmaak voor de volgende Apple modellen: iPhone 4/4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S/SE, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 6 plus, iPhone 6S plus en de iPhone 7 Plus.

Service van The Phone Lab


Heb je vragen over onze iPhone 5C waterschade schoonmaak, neem dan contact met ons op. Bekijk ook vooral onze tips over wat je moet doen als je iPhone 5C in het water is gevallen. Naast de Apple iPhone 5C waterschade reparatie kun je ook terecht bij The Phone Lab voor andere iPhone 5C reparaties. We verlenen ook de diensten OnePlus reparatie, Huawei reparatie en Samsung reparatie.