Menu Close
Asset 79-0
iPhone 5C Diagnose
Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten

iPhone 5C Diagnose

Kosten 0,00
Reparatieduur 30 minuten
Asset 79-0

iPhone 5C diagnose

Werkt je iPhone 5C ineens niet meer naar behoren, maar weet je niet waar dit aan kan liggen? Dan kun je rekenen op de iPhone 5C diagnose van ThePhoneLab. Met deze service checken we je iPhone 5C op verschillende punten. Daarna kunnen we je adviseren welke iPhone reparatie je zou moeten uitvoeren. Deze reparatie kunnen wij uiteraard ook meteen voor je uitvoeren! Bij ThePhoneLab kun je altijd rekenen op een top service. Kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht of Haarlem.

Hoe werkt een iPhone 5C diagnose?

De diagnose voor het checken van je smartphone verschilt per type iPhone, maar toch lopen we altijd door een aantal stappen om je iPhone 5C te controleren. Tijdens de iPhone 5C diagnose checken we als eerste de software door een hard reset uit te voeren. Als de telefoon opstart, kunnen we het software probleem uitsluiten. Keert het terug? Dan weten we waar het probleem zit.

Werkt je iPhone 5C nog wel? Dan kunnen we via een ingebouwde software tool de hardware van je iPhone 5C controleren. Indien je iPhone 5C niet meer werkt, zullen we je smartphone openen. We gaan dan onderdeel per onderdeel kijken waar het probleem zit. We zullen bijvoorbeeld onder andere de batterij en de oplaadpoort checken.

Bij ThePhoneLab kun je terecht voor een iPhone diagnose bij de volgende modellen:
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6
iPhone 6 Plus
iPhone 6S
iPhone 6S Plus
iPhone 5
iPhone 5C
iPhone 5S / SE
iPhone 4 / 4S

iPhone 5C diagnose met onze Haal & Breng-service


We snappen het heel goed dat niet iedereen tijd heeft om langs te komen binnen onze openingstijden. Heb je het door je baan of school erg druk en geen tijd om je iPhone 5C langs te brengen voor een diagnose? Dan heeft ThePhoneLab de oplossing voor je: de Haal & Breng-service. Een van onze medewerkers haalt de iPhone 5C bij je thuis of op werk op en voert vervolgens in een van onze winkels in Amsterdam, Haarlem of Utrecht de iPhone 5C diagnose uit.
Als we een probleem hebben gevonden, zullen we direct contact met je opnemen om het probleem te bespreken. Indien gewenst kan onze specialist de iPhone meteen repareren. Zo kun jij er daarna weer gebruik van maken. Is de iPhone gerepareerd of is de iPhone 5C diagnose uitgevoerd? Dan brengen we je toestel weer naar je toe.

Wil je een iPhone 5C diagnose laten uitvoeren en wil je daarvoor je toestel laten ophalen? Maak dan een afspraak en meld je aan voor de Haal & Breng-service. Je meldt de diagnose aan op onze website en geeft je iPhone model aan. Daarnaast kies je een voor jouw geschikte tijd, datum en locatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat je iPhone wordt opgehaald en de iPhone 5C diagnose wordt uitgevoerd.

Toch liever zelf je toestel langsbrengen? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Wij raden je aan om een afspraak in te plannen, zodat je sneller kan worden geholpen met een diagnose! Kom langs bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Utrecht of Haarlem.

iPhone 5C diagnose bij ThePhoneLab


Met de iPhone 5C diagnose kom je erachter wat er mis is met jouw iPhone 5C. De iPhone 5C diagnose is bij ThePhoneLab geheel vrijblijvend. Kunnen we voor jou direct een iPhone reparatie inzetten, dan doen we dit altijd met toestemming van jou.

Kies voor gemak met ThePhoneLab. Kom langs voor een Phone [model] diagnose in een van onze ThePhoneLab winkels in Utrecht, Amsterdam of Haarlem!